Szerző: Bodnár Ádám

2005. december 15. 11:36

Felhasználói beavatkozás nélkül frissíthető az AVG víruskereső

A Grisoft új technológiát jelentett be AVG vírusvédelmi programjainak frissítéséhez. Az eljárás lényege, hogy a frissítések ezentúl nem csak a felhasználó által kezdeményezhetők, hanem a frissítés kiadása

[HWSW] A Grisoft új technológiát jelentett be AVG vírusvédelmi programjainak frissítéséhez. Az eljárás lényege, hogy a frissítések ezentúl nem csak a felhasználó által kezdeményezhetők, hanem a frissítés kiadása pillanatában automatikusan letöltődhetnek a számítógépekre. A frissítés indítását a Grisoft erre a célra kialakított rendszerei végzik el, amelynek hatására szolgáltatást igénybevevő gépek azonnal megkezdhetik a letöltést.

Ennek az új megoldásnak az alkalmazása gyakorlatilag teljesen megszünteti azt a kritikus időszakot, amely a frissítések kiadása és a felhasználó általi letöltése között telik el, és amely a jelenleg megszokott ütemezett frissítések esetében akár több óra is lehet. Ennek az időnek a lerövidítése azért nagyon fontos mert ebben az időszakban a számítógép még védtelen az új károkozók ellen -- írja közleményében a Grisoft.

Az új szolgáltatás az AVG ingyenesen letölthető távfelügyeleti programja segítségével tudja biztosítani ezt a magasabb szintű védelmet a hálózati munkaállomások és kiszolgálók számára. Az AVG Antivírus frissítéseinek gyors és zavartalan letöltését több mint 16 ezer nagy hibatűrésű szerver biztosítja szerte a világon, a vállalat várakozásai szerint így a frissítések kiadásakor jelentkező egyidejű letöltések nem okoznak fennakadásokat.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.