Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Elindult a My T-Mobile, a mobilszolgáltató egyesített weboldala

Ady Krisztián, 2005. december 15. 09:18
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A T-Mobile a világhálón tucatnál is több internetes szolgáltatást, online ügyfélszolgálatot és vásárlási lehetőséget biztosít hazai ügyfeleinek. A vállalat internetes szolgáltatásai a jövőben lényegesen egyszerűbben érhetők majd el, köszönhetően a megújult honlappal együtt érkezett My T-Mobile-nak, amely a jövőben minden netes ügyfélfelületet, szolgáltatást és vásárlási lehetőséget egyesít majd.

hirdetés
[HWSW] A T-Mobile a világhálón tucatnál is több internetes szolgáltatást, online ügyfélszolgálatot és vásárlási lehetőséget biztosít hazai ügyfeleinek. A vállalat internetes szolgáltatásai a jövőben lényegesen egyszerűbben érhetők majd el, köszönhetően a megújult honlappal együtt érkezett My T-Mobile-nak, amely a jövőben minden netes ügyfélfelületet, szolgáltatást és vásárlási lehetőséget egyesít majd.

A társaság honlapján az SMS- és MMS-küldéstől a levelezésen át egészen a Webshopig számos kényelmes megoldás érhető el jelenleg is. A különböző lehetőségek többnyire önálló regisztrációval és azonosítással vehetők igénybe, azonban ezek használatát a My T-Mobile a jövőben jelentősen leegyszerűsíti majd. A most útjára induló My T-Mobile első lépésben a népszerű Webshopot, az ügyfélszolgálatot és a Kapcsolat Aranykártya Programhoz kapcsolódó információkat, szolgáltatásokat egyesíti.

A T-Mobile-soknak internetes vásárláshoz és ügyintézéshez ezentúl elegendő lesz egyetlen felhasználói nevet és jelszót megjegyezniük. A My T-Mobile-ba belépve az említett szolgáltatásokat és információkat egyetlen, könnyen kezelhető felületen érhetik el. A My T-Mobile a következő évben tovább bővül, a személyre szabott ajánlatokon túl a t-email, a t-zones, a Dallamcsengő is elérhetővé válik a belépést követően. A My T-Mobile már meglévő Webshop regisztrációval azonnal igénybe vehető.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!