Szerző: Bodnár Ádám

2005. december 14. 09:25

Megnyílt az egyik legnagyobb hazai internetes szoftveráruház

December 1-én megkezdte működését a SzoftverNet , internetes szoftveráruház. A vevők kegyeit az üzemeltetők a könnyű kezelhetőség mellett a hazánkban elérhető legszélesebb, és jelenleg is naponta több tucat termékkel bővülő árukészlettel, valamint a piaci színvonalnál 5-10 százalékkal alacsonyabb árakkal kívánják elnyerni.

[HWSW] December 1-én megkezdte működését a SzoftverNet, internetes szoftveráruház. A vevők kegyeit az üzemeltetők a könnyű kezelhetőség mellett a hazánkban elérhető legszélesebb, és jelenleg is naponta több tucat termékkel bővülő árukészlettel, valamint a piaci színvonalnál 5-10 százalékkal alacsonyabb árakkal kívánják elnyerni.

"Rengeteget beszélünk a jogtiszta szoftverhasználatról, miközben Magyarországon igen kevés helyen vásárolhatunk programokat, ráadásul a kínálat meglehetősen szűkös” – mondta el Bognár Miklós, a webáruházat üzemeltető cég egyik vezetője. "Egy számítástechnikai üzletbe lépve szinte kizárólag csak hardvereszközök tűnnek fel előttünk, pedig nap mint nap meresztjük szemünket a monitoron valamely szoftver felületét fürkészve. PC-s életünk 90 százaléka valamely szoftver használatával telik, s nem pedig hardverszereléssel."

A SzoftverNet útjára indította az "Év Szoftvere 2005" szavazást, amelynek keretén belül az áruház látogatói egy hónapon át öt kategóriában (vírusirtók, grafikai programok, videoszerkesztők, irodai szoftverek, felhasználói programok) voksolhatnak a kedvenc programjaikra. A szavazók között összesen 150 000 forint értékű szoftvernyereményt sorsolnak ki. A SzoftverNet szerint az eredmények segítik majd a vásárláshoz kapcsolódó, az egyes termékek kiválasztását segítő és használatának tapasztalatait bemutató ismeretterjesztő szolgáltatások létrehozását.

"Bár valamennyi szoftverhez ismertetőt mellékelünk, de szükség esetén a gyártóktól származó pótlólagos információkkal is ellátjuk a SzoftverNet áruház látogatóit. Azt szeretnénk elérni, hogy vásárlóink biztonságos döntéseket hozhassanak, könnyen és gyorsan rendelhessék meg a kiválasztott termékeket, s legális szoftvereket használhassanak" -- mondta Bognár. "A nyitás hónapjában az első 100 regisztrálónk ajándékutalványt kap, és az első vásárlásnál további 5 százalékot fizetünk vissza a számla kiegyenlítésekor."

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról