Szerző: Bodnár Ádám

2005. december 15. 10:35

Stratégiai szövetséget kötött az Intel és a BMW

Az Intel és a BMW csoport ma egy technológiára, közös marketing-tevékenységre és a BMW Sauber Forma 1-es istálló szponzorálására vonatkozó átfogó partnerségi megállapodás megkötését jelentette be. A megállapodás részeként a BMW csoport egészében, valamint globális forgalmazói hálózatában is Intel technológiát alkalmaznak majd.

[HWSW] Az Intel és a BMW csoport ma egy technológiára, közös marketing-tevékenységre és a BMW Sauber Forma 1-es istálló szponzorálására vonatkozó átfogó partnerségi megállapodás megkötését jelentette be. A megállapodás részeként a BMW csoport egészében, valamint globális forgalmazói hálózatában is Intel technológiát alkalmaznak majd.

A több évre szóló megállapodás és hosszú távú technológiai partnerség keretében az Intel segíti a BMW-t egész világra kiterjedő adatközpontjai informatikai infrastruktúrájának egységesítésében, valamint IT-megoldásokat nyújt világszerte 3000 BMW-forgalmazónak. Az alkalmazottak mobilitását elősegítendő, a BMW csoport vállalati laptopjait Centrino-alapú gépekre cseréli, valamint jelentősen megnöveli az Intel-alapú PDA-k cégen belüli használatát is.

A két cég megállapodott továbbá egy olyan iparági specifikáció közös fejlesztésében is, amely lehetővé tesz a harmadik fél által gyártott eszközök -- például mobiltelefonok és hordozható zenelejátszók -- zökkenőmentes integrációját a BMW által gyártott járművekbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról