Szerző: Ady Krisztián

2005. december 13. 15:55

Teljes funkcionalitást nyújt a Fujitsu Siemens legújabb ultrahordozható noteszgépe

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta Lifebook P termékcsaládjának legújabb modelljét. A centrinós, ultraalacsony feszültséggel működő Pentium M processzort tartalmazó LIFEBOOK P7120 akkumulátor-üzemideje -- két akkumulátor használatával -- akár egy egész munkanapra is elegendő lehet, melyről elsősorban az ennél a készüléknél bemutatkozó EcoButton gondoskodik.

[HWSW] A Fujitsu Siemens Computers bemutatta Lifebook P termékcsaládjának legújabb modelljét. A centrinós, ultraalacsony feszültséggel működő Pentium M processzort tartalmazó LIFEBOOK P7120 akkumulátor-üzemideje -- két akkumulátor használatával -- akár egy egész munkanapra is elegendő lehet, melyről elsősorban az ennél a készüléknél bemutatkozó EcoButton gondoskodik.

A Fujitsu Siemens Computers EcoButton megoldása egyetlen egérkattintásra kikapcsolja az optikai lemezmeghajtót, a szükségtelen perifériákat, illetve csökkenti a kijelző fényerejét. Az EcoButton funkció minden következő generációs Lifebook modellnél elérhető lesz. Második akkumulátor üzembe helyezésével a LIFEBOOK P7120 üzemideje maximum 11,5 órásra bővíthető.

A teljes funkcionalitású, nagy teljesítményű, ugyanakkor vékony, kompakt noteszgép iránt különösen az értékesítők, a tanácsadók és a sokat utazó cégvezetők körében mutatkozhat élénk érdeklődés. Ezek a felhasználók olyan noteszgépet keresnek, amelynek az asztali gépek képességeit nyújtják mobil kivitelben. A LIFEBOOK P7120 ledes háttérvilágítással ellátott WXGA kijelzője szélevásznú, 10,6 hüvelykes, 15:9 képarányú. Az alapkiépítés része a biometrikus ujjlenyomat-érzékelő is.

A LIFEBOOK P7120 integrált TPM modulban tárolja a jelszavakat és a titkosított kódokat. Merevlemezét ütközéscsillapítók védik, amelyek a rázkódás mérséklésével növelik az adatok rendelkezésre állását és megelőzik az adatvesztést.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról