Szerző: Ady Krisztián

2005. december 8. 10:42

Ingyenes kártyatelefon a Pannon GSM Mobil Data 500 és 1000 csomagjaihoz

Nulla forintos vételáron juthatnak notebookokba illeszthető kártyatelefonhoz a Pannon GSM azon új, számlás előfizetői, akik 2006. március 17-ig legalább egy évre megrendelik a Mobil Data 500 vagy 1000 csomagot. Az előfizetők a távközlési szolgáltató kínálatának három modellje közül válaszhatnak.

[HWSW] Nulla forintos vételáron juthatnak notebookokba illeszthető kártyatelefonhoz a Pannon GSM azon új, számlás előfizetői, akik 2006. március 17-ig legalább egy évre megrendelik a Mobil Data 500 vagy 1000 csomagot. Az előfizetők a távközlési szolgáltató kínálatának három modellje közül válaszhatnak.

A MobiCard kártyatelefon, amely szoftverrel, hanghívások, illetve faxüzenetek kezdeményezésére és fogadására is alkalmas kezelőfelülettel rendelkezik, ideális lehet az üzleti feladatok ellátására. A nagy sebességű harmadik generációs hálózatokon is forgalmazni képes Option GlobeTrotter 3G/GPRS kártya kifejezetten a nagy méretű fájlok letöltésére, az internet és az email-szerver elérésére alkalmas, míg a kettőjük erényeit ötvöző MobiCard Plusz a mobil szélessáv adottságait kiaknázva, az EDGE adatátviteli normát alkalmazva nyújt széles körű felhasználási lehetőségeket.

A Pannon GSM Mobil Data 500 és 1000 csomagjai havi átalánydíjuk fejében 500, illetve 1000 MB adatforgalmat biztosítanak, amely bőségesen elegendő lehet akár az üzleti levelezéshez vagy a web böngészéséhez is. Az akció új előfizetői szerződés és az arra vonatkozó két éves hűségnyilatkozat aláírása, valamint Mobil Data 500 vagy 1000 csomag legalább egy éves időtartamra történő megrendelése esetén érvényes.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról