Szerző: Bodnár Ádám

2005. december 7. 13:53

Megszűnik az EVEREST rendszerteszt-program ingyenes Home verziója

Átalakítja termékportfolióját a hálózati menedzsment- és rendszerteszt-programjáról, az EVEREST-ről ismert Lavalys: megszűnik az szoftver ingyenes Home változata, a készítők arra bátorítják a felhasználókat, hogy inkább használják a Corporate Edition 30 napos próbaverzióját, melyet továbbra is szabadon le lehet tölteni a vállalat weboldaláról. A Lavalys emellett január végéig 50 százalékos kedvezményt biztosít az EVEREST összes kereskedelmi verziójának árából.

[HWSW] Átalakítja termékportfolióját a hálózati menedzsment- és rendszerteszt-programjáról, az EVEREST-ről ismert Lavalys: megszűnik az szoftver ingyenes Home változata, a készítők arra bátorítják a felhasználókat, hogy inkább használják a Corporate Edition 30 napos próbaverzióját, melyet továbbra is szabadon le lehet tölteni a vállalat weboldaláról. A Lavalys emellett január végéig 50 százalékos kedvezményt biztosít az EVEREST összes kereskedelmi verziójának árából.

A vállalat emellett megállapodott a DriverAgent néven nemzetközileg ismert meghajtó-frissítési technológiát gyártó TouchStone Software Corporation-el. A megállapodás értelmében az EVEREST új, 2.50-ös verziójának felhasználói felülete közvetlenül elérhetővé teszi a DriverAgent több mint 80 ezer meghajtót tartalmazó adatbázisát, és a szoftver a hardver-állomány tesztelése után felhívja a felhasználók figyelmét a szükséges frissítésekre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról