Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Megszűnik az EVEREST rendszerteszt-program ingyenes Home verziója

Bodnár Ádám, 2005. december 07. 13:53
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Átalakítja termékportfolióját a hálózati menedzsment- és rendszerteszt-programjáról, az EVEREST-ről ismert Lavalys: megszűnik az szoftver ingyenes Home változata, a készítők arra bátorítják a felhasználókat, hogy inkább használják a Corporate Edition 30 napos próbaverzióját, melyet továbbra is szabadon le lehet tölteni a vállalat weboldaláról. A Lavalys emellett január végéig 50 százalékos kedvezményt biztosít az EVEREST összes kereskedelmi verziójának árából.

hirdetés
[HWSW] Átalakítja termékportfolióját a hálózati menedzsment- és rendszerteszt-programjáról, az EVEREST-ről ismert Lavalys: megszűnik az szoftver ingyenes Home változata, a készítők arra bátorítják a felhasználókat, hogy inkább használják a Corporate Edition 30 napos próbaverzióját, melyet továbbra is szabadon le lehet tölteni a vállalat weboldaláról. A Lavalys emellett január végéig 50 százalékos kedvezményt biztosít az EVEREST összes kereskedelmi verziójának árából.

A vállalat emellett megállapodott a DriverAgent néven nemzetközileg ismert meghajtó-frissítési technológiát gyártó TouchStone Software Corporation-el. A megállapodás értelmében az EVEREST új, 2.50-ös verziójának felhasználói felülete közvetlenül elérhetővé teszi a DriverAgent több mint 80 ezer meghajtót tartalmazó adatbázisát, és a szoftver a hardver-állomány tesztelése után felhívja a felhasználók figyelmét a szükséges frissítésekre.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.