Szerző: Ady Krisztián

2000. március 12. 12:59

Athlon és a Dxr2

A fenti kombináció a Creative szerint sosem lesz működőképes. A fenti hardveres DVD-lejátszó kártya ugyanis nem működik Athlonos rendszerekben, és mint olvasható nem is fog:

A fenti kombináció a Creative szerint sosem lesz működőképes. A fenti hardveres DVD-lejátszó kártya ugyanis nem működik Athlonos rendszerekben, és mint olvasható nem is fog:

..."Unfortunately the Dxr2 decoder board has been found not to function properly in systems with this particular processor. To help accommodate our customers, we would like to offer you the opportunity to acquire Creative's new software based DVD solution at no charge that will facilitate movie playback on your system."...

Kicsit furcsa hozzáállás ez részükről. Két megoldás van, vagy rendelje meg a Dxr3-at, vagy használjon szoftveres lejátszást, melyet ingyen megkaphat:

"To qualify for a free copy of Creative's SoftDVD CD, please send each of the following items to the address below:

1. Original front cover of your Dxr2 installation manual
2. Serial number of your Dxr2 card (your serial number is located on a white sticker found on the back of your Dxr2 board)
3. Proof of purchase of an Athlon processor or Athlon system (i.e. copy of your original sales receipt).

Submit all of these items along with your name, complete shipping address, telephone number and e-mail address to:

Creative Labs SoftDVD Offer
P.O. Box 1452
Stillwater, OK 74076"


A fentiek természetesen csak az amerikaiakra vonatkoznak, a többiek (így hazánk Dxr2-es tulajai is) a helyi forgalmazót, hivatalos dealert kell felkeresniük, akinek hozzáállása sajnos előre sejthető.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.