Szerző: Ady Krisztián

2005. november 30. 14:05

Relax díjcsomagok a T-Mobile társkártyásoknak is

A T-Mobile december 1-től bevezeti a népszerű Relax csomagok társkártyás változatait. Ezek egyik legfontosabb előnye, hogy kevesebb havonta megvásárolt perc esetén is alacsonyabb percdíjakat biztosítanak. A társkártyás Relax csomagok bármely Relax díjcsomagú főkártya mellé igényelhetők.

[HWSW] A T-Mobile december 1-től bevezeti a népszerű Relax csomagok társkártyás változatait. Ezek egyik legfontosabb előnye, hogy kevesebb havonta megvásárolt perc esetén is alacsonyabb percdíjakat biztosítanak. A társkártyás Relax csomagok bármely Relax díjcsomagú főkártya mellé igényelhetők.

A társkártyás Relax 50-ben mind az 50 perc felhasználása esetén 33 forintba kerül egy percnyi belföldi beszélgetés. A T-Mobile szerint a Relax 50 perc-csomag 1650 forintos havi költsége a hazai mobilpiacon jelenleg a legkedvezőbb az azonos percmennyiséget tartalmazó, hasonló tarifakonstrukciók közül.

Előfizetéssel rendelkező Aranykártyás T-Mobile-osok 5, Platinakártyások akár 10 társkártyát kapcsolhatnak főkártyájukhoz. Az új csomagok szabadon kombinálhatók a meglévő Relax csomagokkal, azaz egy Relax 100-as főkártyához bármely Relax társkártyás csomag tartozhat, akár az 500-as is. A Relax társkártyákhoz is választható a megfelelő Relax nemzetközi díjcsomag. Az erre előfizető T-Mobile-osok Magyarországon kívül a világ 29 országának vezetékes vagy mobiltelefon előfizetőivel egységes percdíjakkal beszélhetnek.

a címlapról