Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 15. 21:48

ELSA Best Select akció: három játék kevesebb, mint 20 dollárért!

HIRDETÉS

A Gladiac fantázianevű GeForce 2 GTS chipes videokártyák gyártója az ELSA ma 329 dollárban állapította meg a kártyák ajánlott végfelhasználói árát, ami 20 dollárral kevesebb az eddigi 349 dollárnál.

Az árengedménnyel együtt egy másik akciót is indított "ELSA Best Select" néven: a Gladiac kártya vásárlói az interneten keresztül saját maguk választhatják ki a kártyához tartozó ajándékszoftvereket. A kliensek olyan játékokat (is) választhatnak, mint az MDK 2, Messiah, Evolva vagy az F16 Agressor.

Aki június 19-ig megvásárolja ELSA Gladiac kártyáját, az két ingyenes játékot választhat, utána az első játék 8,99$, két játék 15,95$, három játék pedig 19,99$ áron vásárolható meg postaköltséggel együtt.

 • ELSA Gladiac
 • A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

  a címlapról

  Hirdetés

  Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

  2021. december 2. 11:32

  Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.