Szerző: Ady Krisztián

2005. november 18. 12:33

Beépített GPS-antenna a Fujitsu Siemens Computers legújabb tenyérgépében

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta első beépített antennával, GPS-funkcióval ellátott tenyérgépét. A Pocket LOOX N500 és Pocket LOOX N520 modellek Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium Edition operációs rendszerrel és -- opcionálisan választhatóként -- NAVIGON MobileNavigator 5 szoftverrel kerülnek az üzletekbe. Az újszerű, vékony dizájnt képviselő gépek ideális karácsonyi ajándékként szolgálhatnak a gyakran utazók, biciklisták, kirándulók számára.

[HWSW] A Fujitsu Siemens Computers bemutatta első beépített antennával, GPS-funkcióval ellátott tenyérgépét. A Pocket LOOX N500 és Pocket LOOX N520 modellek Microsoft Windows Mobile 5.0 Premium Edition operációs rendszerrel és -- opcionálisan választhatóként -- NAVIGON MobileNavigator 5 szoftverrel kerülnek az üzletekbe. Az újszerű, vékony dizájnt képviselő gépek ideális karácsonyi ajándékként szolgálhatnak a gyakran utazók, biciklisták, kirándulók számára.

A Pocket LOOX N520 változat vezeték nélküli, Wi-Fi hálózati csatlakozással is rendelkezik. A billentyűzetet éjszakai használatot segítő megvilágítással is ellátták, az SD/IO kártyanyílás pedig nem csak Secure Digital és MultiMedia Card memóriakártyákat, hanem egyéb kiegészítőket, például Bluetooth modult is fogadhat.

Az ingyenes, előtelepített Fujitsu Siemens Computers szoftvercsomag teljesítménynövelő és csatlakozásbővítő alkalmazásokkal -- például Fujitsu Siemens Computers SpeedMenu, vagy Fujitsu Siemens Computers CONNECTMOBILITY -- is rendelkezik. Az N520 modellt 128 megabájtnyi memóriával látták el, míg az alap N500 tulajdonosa a szokásos 64 megabájtnyi memóriával gazdálkodhat.

a címlapról