:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. november 21. 13:08

E-média helyett Médiablog

A Golden Blog verseny és a Blogz szerkesztőségi blog indítása után a hvg.hu most újabb lépéssel bizonyítja, hogy nem csak alkalmi kirándulást tervez a blogok világa: a most induló Médiablog az online kommunikációról, az internetes tartalmakról, a digitális kultúráról gyűjt össze információkat, ezekről a témákról kezdeményez beszélgetést, vitát az olvasókkal.

[HWSW] A Golden Blog verseny és a Blogz szerkesztőségi blog indítása után a hvg.hu most újabb lépéssel bizonyítja, hogy nem csak alkalmi kirándulást tervez a blogok világa: a most induló Médiablog az online kommunikációról, az internetes tartalmakról, a digitális kultúráról gyűjt össze információkat, ezekről a témákról kezdeményez beszélgetést, vitát az olvasókkal.

A blog szerzője-szerkesztője Pécsi Ferenc újságíró, e-kommunikáció szakértő, akinek korábbi blogja, az e-média a Golden Blog versenyben az év legjobb tematikus blogja lett. "Számomra az új hely egyben összetett kísérlet is. Szeretném az eddigi beszélgetések témáit a bloggerek családias közegéből -- őket természetesen nem kihagyva -- egy tágabb körbe kivinni, szélesebb közönsége bevonni" -- mesélt lapunknak a váltás okairól Pécsi Ferenc. "Kísérlet ez arra is, hogyan képes egy többé-kevésbé hagyományos szerkesztett tartalom, és egy szerkesztői kontroll alá nem eső blog nem csak egymás mellett, de egymással együtműködve létezni."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.