Szerző: Ady Krisztián

2005. november 15. 09:57

Ingyen kicseréli a tűzveszélyes PlayStation 2 hálózati adaptereket a Sony

A Sony Computer Entertainment Europe körlevélben, e-mailbenértesítette a regisztrált PlayStation 2 tulajdonosokat, hogy sürgősen ellenőrizzék vékony, PSTwo néven is ismert PlayStation 2 konzoljuk hálózati adapterét. A japán vállalat dedikált weboldalon keresztül fogadja az igényeket, a cserélendő darabok helyett pedig új adaptert küld.

[HWSW] A Sony Computer Entertainment Europe körlevélben, e-mailbenértesítette a regisztrált PlayStation 2 tulajdonosokat, hogy sürgősen ellenőrizzék vékony, PSTwo néven is ismert PlayStation 2 konzoljuk hálózati adapterét. A japán vállalat dedikált weboldalon keresztül fogadja az igényeket, a cserélendő darabok helyett pedig új adaptert küld.

A Sony tájékoztatása szerint a hibás adaptereket 2004 augusztusa és decembere között gyártották, és kizárólag a fekete, slim kivitelű PlayStation 2 konzolokhoz csomagolták őket. A hibás darabok túlmelegedhetnek és égési sérüléseket is okozhatnak.

A weboldalon keresztül meg kell adni a PlayStation 2 konzol modellszámát, illetve a mellékelt adapter gyári számát és gyártási időpontot is tartalmazó kódszámát. A vállalat weblapja lépésről lépésre segíti a felhasználót az adatok megadásában, majd ellenőrzi, szükség van-e a cserére. Amennyiben az adaptert cserélni kell, a Sony ingyenesen küld egyet a megadott névre és címre.

A PlayStation 2 konzol 5,5 éves kora ellenére rendkívül népszerű, a Sony legfrissebb prognózisa szerint ebben a pénzügyi évben, amely jövő márciusig tart, 14 millió PS2 és szintén 14 millió PSP talál majd gazdára. A Sony korábban 13-13 millió PlayStation 2 és PSP forgalmazásával számolt. Egy éve a cég 16,7 millió PlayStation 2-t adott el, a PSP-t az előző pénzügyi évben még nem forgalmazták.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról