:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. november 11. 11:55

Nyolcadik alkalommal lesz idén Cisco Expo

A Cisco Systems Magyarország idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Cisco Expót, az év legnagyobb hálózati konferenciáját és kiállítását. A Cisco Expo 2005 célja, hogy a legfrissebb hálózati, informatikai és üzleti információkat eljuttassa a hazai vállalatok, kormányzati, önkormányzati és oktatási intézmények vezetőihez és technológiai szakembereihez. A Cisco Expo 2005 a MOM Parkban kerül megrendezésre november 23-án és 24-én.

[HWSW] A Cisco Systems Magyarország idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Cisco Expót, az év legnagyobb hálózati konferenciáját és kiállítását. A Cisco Expo 2005 célja, hogy a legfrissebb hálózati, informatikai és üzleti információkat eljuttassa a hazai vállalatok, kormányzati, önkormányzati és oktatási intézmények vezetőihez és technológiai szakembereihez. A Cisco Expo 2005 a MOM Parkban kerül megrendezésre november 23-án és 24-én.

Az előadások központjában olyan témák állnak majd, mint a hang- és adathálózatok konvergenciáját biztosító IP telefónia és az ehhez kapcsolódó videokommunikációs lehetőségek, a biztonságos hálózati hozzáférést kínáló vezeték nélküli hálózatok, a hálózati biztonsági megoldások, az adattároló hálózatok és az e-learninget elősegítő megoldások. A rendezvény plenáris ülésén mutatkozik be Paul Mountford, a Cisco Systems új regionális elnöke.

A Cisco Expo technológiai szekcióinak keretében az IP-telefónia és videókommunikáció, a hálózatbiztonság, a hálózati infrastruktúra és az adatközpontok, valamint a szolgáltatói hálózatok újdonságai kerülnek bemutatásra, míg az üzleti szekciókon a különböző gazdasági szektorok, a kormányzat, az önkormányzatok és az oktatás számára nyújtott megoldások kerülnek napirendre. Az előadásokat a Cisco Systems, illetve nemzetközi és hazai partnerei -- többek között a KFKI-LNX, a T-Systems, a BT, az IBM, a HP, az S&T, az APC és a Trend Micro –-, valamint a Cisco megoldásokat alkalmazó cégek vezetői és szakemberei tartják.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.