Szerző: Bodnár Ádám

2005. november 10. 13:45

A pizza mellé ingyen internetet kínál a Don Pepe

Számos kávézó, szórakozóhely és gyorsétterem után mostantól a Don Pepe pizzériákban is elérhető a vezeték nélküli internet. Az Externet hálózatán és műszaki támogatásával megvalósított extra szolgáltatás korlátlan adatforgalmat biztosít, helyszínenként 1 megabit sávszélességgel. A csatlakozáshoz Wi-Fi vezérlővel felszerelt notebook, PDA vagy okostelefon szükséges.

[HWSW] Számos kávézó, szórakozóhely és gyorsétterem után mostantól a Don Pepe pizzériákban is elérhető a vezeték nélküli internet. Az Externet hálózatán és műszaki támogatásával megvalósított extra szolgáltatás korlátlan adatforgalmat biztosít, helyszínenként 1 megabit sávszélességgel. A csatlakozáshoz Wi-Fi vezérlővel felszerelt notebook, PDA vagy okostelefon szükséges.

Magyarországon is terjednek a nyilvános vezeték nélküli hozzáférési pontok, azaz hot spotok, a www.hotspotter.hu adatai szerint országszerte már több mint hatszáz van belőlük. Ezek egy része (elő)fizetős konstrukcióban, másik része azonban ingyen és bérmentve vehető igénybe. A Don Pepe éttermekben ha egy főételt rendelünk, nem kell fizetni a Wi-Fi szolgáltatásért.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról