Szerző: Kovács Attila

2000. június 15. 20:26

Hehehe, hát nem megmondta???

Hát nem megmondta Eg barátunk, hogy van valami susmus a legújabb G400 driverek körül??? A MURC-on olvashatjuk a hírt, miszerint már tartalmazza a következő Matrox videokártyák drivereit is, legalábbis úgy látszik a PDTools.dll ismeri a következő videokártyákat...

HIRDETÉS

Hát nem megmondta Eg barátunk, hogy van valami "susmus" a legújabb G400 driverek körül??? A MURC-on olvashatjuk a hírt, miszerint már tartalmazza a következő Matrox videokártyák drivereit is, legalábbis úgy látszik a PDTools.dll ismeri a következő videokártyákat...
Matrox G800 AGP
Matrox Fusion G450 AGP
Matrox Fusion Plus G800 AGP
Ez mit is jelenthet??? Vajon a Fusion szó a termékek nevében mit tesz? Talán a már pletyka szintjén felrepült több grafikus processzort tartalmazó kártyákat fogják a Fusion szóval fémjelezni??? Ant a MURC-on csak sejtelmesen megjegyzi, hogy Ő csak találgat, de Ő közelebb van a tűzhöz, szóval meglehet hogy a találgatása mögött valós tények rejtőznek. Én csak annyit tudok mondani mint amit már rengetegszer elmondtam itt a Matrox oldalon: reméljük a legjobbakat. ;)
Juteszembe: ha már a publikus driverek tartalmazzák a G800-at mint terméket, akkor vajon a Matroxnak van működőképes G800-as chip-(ek)re épülő lapja, amit már tesztelnek??? Hááát... ;) Kezd izgalmassá válni, mivel ha ez igaz, akkor meglehet hogy nemsokára a Matrox megszellőztet egy-két infót a következő generációs kártyájáról, bár a következő hónapokban csak egy-egy olyan rendezvény lesz ahol ezt a Matrox megteheti.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 16:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.