Szerző: Ady Krisztián

2005. november 4. 11:49

Számítógép nélkül is egyszerű fotókat készíteni az Epson új fotónyomtatójával

Az új Epson legújabb tintasugaras fotónyomtatója, a Stylus Photo R240 azon amatőr fotósok számára készült, akik digitális képeiket otthon szeretnék elkészíteni a számítógép használata nélkül, csupán egyetlen gombnyomással. A képek közvetlenül a digitális memóriakártyáról vagy a kameráról is beolvashatók, majd 10 x 15 cm-es formátumban kevesebb mint 1 percen belül könnyedén kinyomtathatók.

[HWSW] Az új Epson legújabb tintasugaras fotónyomtatója, a Stylus Photo R240 azon amatőr fotósok számára készült, akik digitális képeiket otthon szeretnék elkészíteni a számítógép használata nélkül, csupán egyetlen gombnyomással. A képek közvetlenül a digitális memóriakártyáról vagy a kameráról is beolvashatók, majd 10 x 15 cm-es formátumban kevesebb mint 1 percen belül könnyedén kinyomtathatók.

Az Epson eredeti multipack kellékanyag-csomagja 4 különálló festékkazettát és 20 lap Epson Premium 10x15 cm méretű fényes fotópapírt tartalmaz 7750 Ft-os áron. A Stylus Photo R240 készülékhez négy különálló festékkazetta tartozik, ezért a multipack csomaggal a megtakarítás elérheti a 25 százalékot is az egyenként történő csere költségeihez képest.

A készülék a képek elkészítésén kívül levelek és egyéb dokumentumok sokszorosítását is lehetővé teszi. A nagyméretű színes kijelzővel is ellátott Epson Stylus Photo R240 ebben a hónapban kerül piacra, 33990 Ft-os ajánlott áron lesz kapható a boltokban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról