Szerző: Bodnár Ádám

2005. november 4. 10:49

F-Secure: biztonság mint szolgáltatás

Az F-Secure Corporation bemutatta az F-Secure Service Platform for Enterprises megoldást, amely a szolgáltatók számára egy nagyvállalatoknak is értékesíthető IT-biztonsági szolgáltatási platformot és üzleti modellt kínál. Az F-Secure Service Platform for Enterprises átfogó megoldás olyan szolgáltatók számára, melyek biztonsági, hosting, alkalmazás karbantartási, adattárolási szolgáltatásokat nyújtnak ügyfeleiknek.

[HWSW] Az F-Secure Corporation bemutatta az F-Secure Service Platform for Enterprises megoldást, amely a szolgáltatók számára egy nagyvállalatoknak is értékesíthető IT-biztonsági szolgáltatási platformot és üzleti modellt kínál. Az F-Secure Service Platform for Enterprises átfogó megoldás olyan szolgáltatók számára, melyek biztonsági, hosting, alkalmazás karbantartási, adattárolási szolgáltatásokat nyújtnak ügyfeleiknek.

"A vállalatoknak szolgáltatásként kínált biztonságról már régóta beszélnek, de egészen mostanáig soha senki nem valósította meg. Az F-Secure Service Platform for Enterprises megoldással kiteljesedett a kiszervezhető IT-szolgáltatások köre" -- mondta el Risto Siilasmaa, az F-Secure vezérigazgatója. "Az F-Secure éveken keresztül dolgozott partnereivel a technológián és az üzleti modellen. Mostanra teljesen megbizonyosodtunk róla, hogy az F-Secure Service Platform for Enterprises nagyon is valós igényt elégít ki: a szolgáltató vállalatok ezentúl akár különálló szolgáltatásként, akár egy nagyobb szolgáltatási csomag részeként képesek biztonsági szolgáltatásokat nyújtani."

Az előfizetéses árazással igénybe vehető F-Secure Service Platform for Enterprises magában foglalja a tartalomvizsgálatot, a kémprogramok, illetve a spam elleni védelmet, a személyi tűzfalat és a behatolásvédelmet. Mindezek a szolgáltatások egy központosított felügyeleti rendszeren keresztül költséghatékonyan elvégezhetők, irányíthatók és karbantarthatók a szolgáltató műveleti központjából. Az F-Secure partnerei saját szolgáltatásokat is kifejleszthetnek az F-Secure Service Platform segítségével.

Az F-Secure megoldását választó szolgáltatók a hét minden napján, 24 órában vehetik igénybe az F-Secure technikai támogatását. Az F-Secure Service Platform for Enterprises emellett magában foglalja a termékfejlesztési ütemtervekhez való hozzáférést, a partneri támogatást, értékesítési, marketing és támogatási eszközöket, melyek lehetővé teszik a szolgáltatóknak, hogy a biztonságot szolgáltatásként kínálják a végfelhasználó vállalatoknak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról