Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Bárhol használható az országban a T-Mobile havidíj nélküli MobilOtthon díjcsomagja

Ady Krisztián, 2005. október 28. 12:25
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A T-Mobile új díjcsomagot dob piacra, az egyértelműen a Vodafone Házimobil díjcsomagnak konkurenciát állító MobilOtthon csúcsidőben alacsonyabb vezetékes percdíjak mellett feloldja a Vodafone csomagjának röghözkötöttségét. A havidíj nélküli előfizetéses csomaggal az ország egész területéről, egész nap egységesen 7,90 forintos percdíjjal hívhatók a belföldi vezetékes telefonszámok.

[HWSW] A T-Mobile új díjcsomagot dob piacra, az egyértelműen a Vodafone Házimobil díjcsomagnak konkurenciát állító MobilOtthon csúcsidőben alacsonyabb vezetékes percdíjak mellett feloldja a Vodafone csomagjának röghözkötöttségét. A havidíj nélküli előfizetéses csomaggal az ország egész területéről, egész nap egységesen 7,90 forintos percdíjjal hívhatók a belföldi vezetékes telefonszámok.

A bruttó 7,90 forintos vezetékes percdíj mellett a T-Mobile csomagjával is 49 forintos percdíjjal hívhatjuk a mobilelőfizetőket, illetve bruttó 30 forintért küldhetünk rövid szöveges üzeneteket. A számlázási egység 1 perc. A MobilOtthon csomag csakis új előfizetés -- csak SIM kártya vagy akciós készülék és SIM kártya -- vásárlásával vehető igénybe.