Szerző: Ady Krisztián

2005. október 28. 12:25:59

Bárhol használható az országban a T-Mobile havidíj nélküli MobilOtthon díjcsomagja

A T-Mobile új díjcsomagot dob piacra, az egyértelműen a Vodafone Házimobil díjcsomagnak konkurenciát állító MobilOtthon csúcsidőben alacsonyabb vezetékes percdíjak mellett feloldja a Vodafone csomagjának röghözkötöttségét. A havidíj nélküli előfizetéses csomaggal az ország egész területéről, egész nap egységesen 7,90 forintos percdíjjal hívhatók a belföldi vezetékes telefonszámok.

[HWSW] A T-Mobile új díjcsomagot dob piacra, az egyértelműen a Vodafone Házimobil díjcsomagnak konkurenciát állító MobilOtthon csúcsidőben alacsonyabb vezetékes percdíjak mellett feloldja a Vodafone csomagjának röghözkötöttségét. A havidíj nélküli előfizetéses csomaggal az ország egész területéről, egész nap egységesen 7,90 forintos percdíjjal hívhatók a belföldi vezetékes telefonszámok.

A bruttó 7,90 forintos vezetékes percdíj mellett a T-Mobile csomagjával is 49 forintos percdíjjal hívhatjuk a mobilelőfizetőket, illetve bruttó 30 forintért küldhetünk rövid szöveges üzeneteket. A számlázási egység 1 perc. A MobilOtthon csomag csakis új előfizetés -- csak SIM kártya vagy akciós készülék és SIM kártya -- vásárlásával vehető igénybe.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 13:02

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.