Szerző: Bodnár Ádám

2005. október 28. 14:08

Csalók élnek vissza a TELE2 nevével

A TELE2 a legnagyobb vidéki napilapokban fizetett hirdetésben hívja fel jelenlegi és leendő előfizetői figyelmét arra, hogy számos városban hamis ügynökök élnek vissza a TELE2 nevével, és félrevezetik az ügyfeleket. Az csalók az ügyfeleket szándékosan félretájékoztatják a 1502 előhívószám használatával, a TELE2 szolgáltatásával és a percdíjakkal kapcsolatban, ami azt eredményezheti, hogy a gyanútlan ügyfél a hónap végén egy ismeretlen, harmadik szolgáltatótól kapott számlával kénytelen szembesülni.

[HWSW] A TELE2 a legnagyobb vidéki napilapokban fizetett hirdetésben hívja fel jelenlegi és leendő előfizetői figyelmét arra, hogy számos városban hamis ügynökök élnek vissza a TELE2 nevével, és félrevezetik az ügyfeleket. Az csalók az ügyfeleket szándékosan félretájékoztatják a 1502 előhívószám használatával, a TELE2 szolgáltatásával és a percdíjakkal kapcsolatban, ami azt eredményezheti, hogy a gyanútlan ügyfél a hónap végén egy ismeretlen, harmadik szolgáltatótól kapott számlával kénytelen szembesülni.

"Cégünk ügynökei olyan egyedi azonosítókkal rendelkeznek, melyek révén jelenlegi és leendő előfizetőink könnyen azonosíthatják őket. Ezek a TELE2-es eredeti megbízólevél, a fényképes igazolvány és az eredeti TELE2-s formanyomtatványok. Amennyiben ezek bármelyike hiányzik, az ügynök nem a TELE2 hivatalos megbízottja!" -- mondta el Kökény Erna értékesítési menedzser.

"Ugyancsak előfordult, hogy a TELE2-re hivatkozva bizonyos személyek az előfizetőktől különféle díjakat kíséreltek meg beszedni, holott nálunk nincs semmilyen előre fizetendő díj. Amennyiben az ügyfélnek bármilyen kétsége merülne fel az ügynök valódiságát illetően, az illető azonosítását a TELE2 1202-es ingyenes ügyfélszolgálati számon is el lehet végezni, mivel minden ügynökünknek egyedi azonosító kódja van" -- tette hozzá Kökény.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról