Szerző: Ady Krisztián

2005. október 26. 16:31

Falra akasztható, lapos, nagyfelbontású képet vetítő projektor az LG-től

Az LG Electronics bemutatta a világ első különleges optikai lencserendszert tartalmazó, falra szerelhető, lapos HD-projektorát. Az impozáns és modern külsejű AN110 falra akasztható, akár egy egyszerű képkeret, ugyanakkor a világ egyik legjobb minőségű HD (nagy felbontású) képét jeleníthetjük meg vele.

[HWSW] Az LG Electronics bemutatta a világ első különleges optikai lencserendszert tartalmazó, falra szerelhető, lapos HD-projektorát. Az impozáns és modern külsejű AN110 falra akasztható, akár egy egyszerű képkeret, ugyanakkor a világ egyik legjobb minőségű HD (nagy felbontású) képét jeleníthetjük meg vele.

A világ első igazi falra akasztható vetítőgépéhez a gyártó L-típusú lencse technológiát alkalmazott, ami a hagyományos egyenes lencserendszer L alakra való átalakítását jelenti. A lencse egyúttal átkerült a vetítőgép lapos oldalára. Az AN110 azonban nem csupán divatos külsejű vetítőgépként tetszeleg. Ez az első vetítő, amely a Texas Instruments által újonnan bevezetett, WXGA felbontású, 1280 x 768 pixeles DLP paneljét használja. A házimozirendszerhez a projektor HDMI felületen keresztül is csatlakoztatható.

A készülék 900 ANSI lumenes fényereje, illetve a 2500:1 kontrasztarány lehetővé teszi a kép vetítését még világos környezetben is. Az AN110 könnyű kezelését olyan automatizált funkciók is szolgálják, mint az önműködő szellőzőnyitó és lencsezáró. Az LG legújabb DLP-projektora már kapható az üzletekben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról