Szerző: Ady Krisztián

2005. október 25. 14:24

Kiváló negyedévet tudhat maga mögött a TELE2

A TELE2 ma megjelent negyedéves jelentése szerint a cég 13 százalékos pénzforgalmi egyenleg (EBITDA) növekedést ért el 2004 azonos időszakához képest, miközben adózás utáni nyeresége az év első 9 hónapjában már meghaladta a 2 milliárd svéd koronát.

[HWSW] A TELE2 ma megjelent negyedéves jelentése szerint a cég 13 százalékos pénzforgalmi egyenleg (EBITDA) növekedést ért el 2004 azonos időszakához képest, miközben adózás utáni nyeresége az év első 9 hónapjában már meghaladta a 2 milliárd svéd koronát.

"A TELE2 erős negyedévet zárt" -- kommentálta a jelentést Lars-Johan Jarnheimer, a cég elnök-vezérigazgatója. "Az 1,9 milliárd svéd korona EBITDA a legmagasabb, amit valaha jelentettünk negyedéves szinten. Közép-Európa továbbra is jó eredményekkel járul hozzá sikereinkhez. A németországi ADSL-piacra történt belépésünkkel 12 országra bővül a szélessávú szolgáltatást kínáló TELE2 országok száma, amelyekben mára már több mint 750 ezer ADSL előfizetővel rendelkezünk" -tette hozzá.

A harmadik negyedévben a TELE2 előfizetői bázisa 710 ezer előfizetővel bővült, amelyhez a Közép-Európai régió 216 ezer előfizetővel járult hozzá. Jelentős eredmény, hogy Svédországban, ahol a megfelelő szabályozás révén a TELE2 a havi előfizetési díjat is kedvezőbb áron ajánlhatja ügyfeleinek, ezt a szolgáltatást már mintegy 480 ezer előfizető vette igénybe.

A TELE2 alacsonyabb percdíjakat biztosító szolgáltatása a már meglévő vezetékes vonalra igényelhető, de az előfizetőknek nem számolnak fel aktiválási díjat, nincs külön havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat és nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom sem.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról