Szerző: Ady Krisztián

2005. október 25. 14:24

Kiváló negyedévet tudhat maga mögött a TELE2

A TELE2 ma megjelent negyedéves jelentése szerint a cég 13 százalékos pénzforgalmi egyenleg (EBITDA) növekedést ért el 2004 azonos időszakához képest, miközben adózás utáni nyeresége az év első 9 hónapjában már meghaladta a 2 milliárd svéd koronát.

[HWSW] A TELE2 ma megjelent negyedéves jelentése szerint a cég 13 százalékos pénzforgalmi egyenleg (EBITDA) növekedést ért el 2004 azonos időszakához képest, miközben adózás utáni nyeresége az év első 9 hónapjában már meghaladta a 2 milliárd svéd koronát.

"A TELE2 erős negyedévet zárt" -- kommentálta a jelentést Lars-Johan Jarnheimer, a cég elnök-vezérigazgatója. "Az 1,9 milliárd svéd korona EBITDA a legmagasabb, amit valaha jelentettünk negyedéves szinten. Közép-Európa továbbra is jó eredményekkel járul hozzá sikereinkhez. A németországi ADSL-piacra történt belépésünkkel 12 országra bővül a szélessávú szolgáltatást kínáló TELE2 országok száma, amelyekben mára már több mint 750 ezer ADSL előfizetővel rendelkezünk" -tette hozzá.

A harmadik negyedévben a TELE2 előfizetői bázisa 710 ezer előfizetővel bővült, amelyhez a Közép-Európai régió 216 ezer előfizetővel járult hozzá. Jelentős eredmény, hogy Svédországban, ahol a megfelelő szabályozás révén a TELE2 a havi előfizetési díjat is kedvezőbb áron ajánlhatja ügyfeleinek, ezt a szolgáltatást már mintegy 480 ezer előfizető vette igénybe.

A TELE2 alacsonyabb percdíjakat biztosító szolgáltatása a már meglévő vezetékes vonalra igényelhető, de az előfizetőknek nem számolnak fel aktiválási díjat, nincs külön havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat és nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom sem.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról