Szerző: Bodnár Ádám

2005. október 21. 09:49

Új változata jelent meg a PeopleSoft és TimesTen alkalmazásoknak

Az Oracle bemutatta a PeopleSoft Enterprise Supplier Relationship Management (SRM), a PeopleSoft Enterprise Supply Chain Management (SCM), valamint a PeopleSoft Enterprise Financial Management új, 8.9-es verzióit Az új termékváltozatok már az Oracle Project Fusion átfogó koncepcióját tükrözik, amely az új funkciók mellett új fejlesztési útvonalat is kijelöl a következő generációs vállalati alkalmazásokhoz.

[HWSW] Az Oracle bemutatta a PeopleSoft Enterprise Supplier Relationship Management (SRM), a PeopleSoft Enterprise Supply Chain Management (SCM), valamint a PeopleSoft Enterprise Financial Management új, 8.9-es verzióit Az új termékváltozatok már az Oracle Project Fusion átfogó koncepcióját tükrözik, amely az új funkciók mellett új fejlesztési útvonalat is kijelöl a következő generációs vállalati alkalmazásokhoz.

Az Oracle szintén bejelentette, hogy már kapható a nemzetközi kereskedelmi forgalomban az Oracle TimesTen In-Memory Database Release 6.0. Ez a TimesTen első frissítése azóta, hogy a céget júniusban az Oracle felvásárolta. Az új verzió javítja a teljesítményt és rendelkezésre állást, megnöveli a memóriában működő adatbázisok és adat-gyorsítótárak lehetséges méretét, szorosabban együttműködik az Oracle más termékeivel, és szélesebb körű támogatást nyújt az SQL-hez, a Javához és a hasonló ipari szabványokhoz.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról