Szerző: Ady Krisztián

2005. október 19. 13:18

Új divatmobilok a Nokiától

A Nokia ma három újabb, a divat által megihletett mobiltelefont mutatott be, a Nokia 7360, a Nokia 7370 és a Nokia 7380 készülékeket. A LAmour sorozat tagjai kézművességre és a régiségekre utaló jegyeket viselnek.

[HWSW] A Nokia ma három újabb, a divat által megihletett mobiltelefont mutatott be, a Nokia 7360, a Nokia 7370 és a Nokia 7380 készülékeket. A L'Amour sorozat tagjai kézművességre és a régiségekre utaló jegyeket viselnek.

A L'Amour kollekció tervezése és fejlesztése során a Nokia formatervezési csapata számára a borostyánkő, a kerámia, a türkiz, a selyem és a lakk jelentette az inspiráció forrását. Kézműves technikák, például a zománcozás vagy a gravírozás ihlették meg a tervezőket, amikor a kollekció egyes modelljeinek grafikáit, anyagait, borítását, és színvilágát kiválasztották.

Nokia 7380

A Nokia 7380 gravírozott tükrös felülete, illetve az első divatszériánál feltűnt diszkrét, billentyűzet nélküli telefonálás vonzza a tekinteteket. A bőrborítás és a tükrös kijelző diszkréten eltakarja a kifinomult technológiát, amely többek között két megapixeles kamerát és hangfelismeréses tárcsázási funkciót is biztosít. A L'Amour kollekció főszereplője, a Nokia 7380 azokat a divatot formáló férfiakat és nőket célozza meg, akik szeretnek a figyelem középpontjába kerülni, és nem bánják, ha az élet nemesebb dolgaira kicsivel többet kell áldozniuk.

A Nokia 7380 adók és támogatás nélküli ára várhatóan körülbelül 500 euró (~126 ezer forint) lesz. A Nokia 7380 a tervek szerint 2006 első negyedévében kerül az üzletekbe.

Nokia 7370

A Nokia 7370 kifordulva nyílik ki, így tárja elénk az elrejtett billentyűzetet. Az elegáns fém szegélybe gravírozott minták a bőrdíszművesség által inspirált borításra rímelnek, az összhatás pedig a romantikát és az egzotikum érzését sem nélkülözi. A telefon azonban nem csupán a szépségről szól: fejlett technológiák, például 1,3 megapixeles kamera és háromdimenziós hanghatások garantálják, hogy a Nokia 7370 napjaink technológiáját a legfrissebb divattrenddel együtt kínálhassa.

A Nokia 7370 kétféle színvilággal, kávébarna és mély borostyánkő színben lesz kapható. Mindkét modellhez külön grafikasorozat, kijelzővédő és kameragomb tartozik. A Nokia 7370 adók és támogatás nélküli ára várhatóan körülbelül 300 euró (~76 ezer forint) lesz. A Nokia 7370 a tervek szerint 2006 első negyedévében kerül az üzletekbe.

Nokia 7360

A 7360-as készülékkel a divatra odafigyelő nőket és férfiakat célozza a Nokia, ők értékelik majd a Nokia 7360 minta-, és színkavalkádját, amelyet kiegészítenek az elegáns tartozékok, többek között szíjak és hordtáskák. A Nokia 7360 a L'Amour sorozatra jellemző két színvilágban, kávébarnában és mély borostyánban is kapható lesz. Mindkét modell egyedi grafikakészlettel, kijelzővel, és tartozékokkal rendelkezik.

A készülék legfontosabb szolgáltatásai a beépített VGA kamera, a sztereó FM rádió és az MP3 csengőhangok támogatása. A Nokia 7360 adók és támogatás nélküli ára várhatóan körülbelül 200 euró (~50 ezer forint) lesz. A Nokia 7360 a tervek szerint 2006 első negyedévében kerül az üzletekbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról