Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Egy terabájtnyi adatot bízhatunk a Maxtor külső adattárolójára

Ady Krisztián, 2005. október 18. 13:57
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] A Maxtor versenyre kel a külső adattároló eszközöket kínáló gyártókkal: a francia LaCie-hez hasonlóan több merevlemezt tartalmazó, külső adattároló tömböket dob piacra, melyek RAID0 és 1 kivitelben szolgálhatják ki a nagy háttérkapacitás mellett jelentkező sebesség, avagy biztonság iránti igényeinket.

hirdetés
[Clubic.com] A Maxtor versenyre kel a külső adattároló eszközöket kínáló gyártókkal: a francia LaCie-hez hasonlóan több merevlemezt tartalmazó, külső adattároló "tömböket" dob piacra, melyek RAID0 és 1 kivitelben szolgálhatják ki a nagy háttérkapacitás mellett jelentkező sebesség, avagy biztonság iránti igényeinket.

A OneTouch III külső adattárolók 600 gigabájtos és 1 terabájtos kapacitással lesznek kaphatók hamarosan, ezt a kapacitást pedig Firewire 400/800, illetve USB2.0 csatlakozási felületen keresztül érhetjük el. A hatalmas kapacitás biztosításához a Maxtor is több merevlemez egyetlen berendezésbe integrálását választotta.

A Maxtor új adattárolójához komplett szoftverkörnyezet is tartozik, mely nem csak egyes, általunk beállított könyvtárakról, adatokról, hanem akár a komplett rendszerről is képes másolatot készíteni a külső eszközre, felgyorsítva a visszaállítást egy esetleges vírusfertőzés vagy rendszerösszeomlást követően. Az alkalmazott DriveLock védelem a felmásolt adatokat jelszóval védi az illetéktelenek elől.

A Maxtor OneTouch III külső merevlemezek december elején kerülhetnek az üzletekbe, a kisebbik modell 550 (~116 ezer forint), míg az 1 terabájtos 900 dolláros (~190 ezer forintos) áron kerülhet piacra.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.