Szerző: Ady Krisztián

2005. október 13. 09:56

Kétméteres magasságból is leejthető a Freecom hordozható merevlemeze

Hamarosan itthon is megvásárolható lesz a Freecom legújabb, a berlini IFA szórakoztatóelektronikai vásáron is bemutatott hordozható adattárolója. A hordozhatóság, a rugalmasság és sebesség manapság döntő tényező az iparág szereplőinek hétköznapi életében is. Az adatok értékes és érzékeny tőkét jelentenek, ami különösen a hordozható felhasználás esetén megköveteli a lehető legjobb védelmet adataink szükséges biztonsága érdekében.

[HWSW] Hamarosan itthon is megvásárolható lesz a Freecom legújabb, a berlini IFA szórakoztatóelektronikai vásáron is bemutatott hordozható adattárolója. A hordozhatóság, a rugalmasság és sebesség manapság döntő tényező az iparág szereplőinek hétköznapi életében is. Az adatok értékes és érzékeny tőkét jelentenek, ami különösen a hordozható felhasználás esetén megköveteli a lehető legjobb védelmet adataink szükséges biztonsága érdekében.

A ToughDrive Pro erőteljes voltát kettős védelmi mechanizmus garantálja: a beépített merevlemez szilikonból készült ütéselnyelő belső közegbe került. A készülék borítása felkeményített műanyagból készült, különösen erős külseje is szilikon borítást kapott, így akár 2 méteres magasságból történő leejtést is elvisel.

A Freecom új, 2,5 hüvelykes merevlemezt tartalmazó eszközének áramellátásáról teljes egészében az USB port gondoskodik, ahol az adatáramlás is zajlik. A merevlemez USB-kábelje fix beépítésű, így nem maradhat otthon. A ToughDrive Pro mellé az Acronis cég True Image nevű, teljesértékű alkalmazása jár. A program pontos tükörképet rögzít a merevlemezről vagy egyes partícióiról a teljes mentés érdekében.

A Freecom 2.5 hüvelykes külső merevlemeze várhatóan november elejétől érkezik a hazai üzletekbe, teljes, 2 éves garanciával lesz megvásárolható 40-től 120 gigabájtig terjedő kivitelben.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról