Szerző: Bodnár Ádám

2005. október 12. 08:40

Októberben rendezik az első Magyar Perl Konferenciát

A Magyar Perl Barátok köre 2005. október 22-n, szombaton

[HWSW] A Magyar Perl Barátok köre 2005. október 22-n, szombaton rendezi az első Magyar Perl Konferenciát, amelynek díszvendége maga Larry Wall, a Perl nyelv megalkotója lesz.

A konferencia témája a Perl programozási nyelv jelenje és jövője, az elhangzó előadások e köré a téma köré építve a Perl mai felhasználási lehetőségeit, illetve a hamarosan megjelenő Perl 6 jövőbeni tulajdonságait mutatják be, több a Perlhez kapcsolódóan nemzetközi szinten ismert személyiség részvételével. Larry Wall mellett a meghívottak között van Leo Tötsch, a Perl 6 virtuális gépének, a Parrotnak a fő fejlesztője, illetve videoközvetítés segítségével élőben lesz látható Autrijus Tang, a Perl 6 fordítójának, a Pugsnak a vezető fejlesztőjét. A konferencia nyelve angol és magyar.

A rendezvény helyszíne az ELTE Radnóti Miklós Gyakorlóiskola. Az első Magyar Perl Konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról