Szerző: Bodnár Ádám

2005. október 7. 12:48

Az IBM-től igazolta le európai vezetőjét a Novell

A Novell bejelentette Thomas Francese kinevezését a Novell európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régiójának elnökévé. Francese, a technológiai iparban 30 éves tapasztalattal rendelkező szakember közvetlen beosztottja lesz Ron Hovsepiannek, a Novell globális tevékenységéért felelős ügyvezető alelnökének és elnökének. Thomas Francese emellett tagja lesz a Novell globális vezető testületének is.

[HWSW] A Novell bejelentette Thomas Francese kinevezését a Novell európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régiójának elnökévé. Francese, a technológiai iparban 30 éves tapasztalattal rendelkező szakember közvetlen beosztottja lesz Ron Hovsepiannek, a Novell globális tevékenységéért felelős ügyvezető alelnökének és elnökének. Thomas Francese emellett tagja lesz a Novell globális vezető testületének is.

Az 55 éves szakember kinevezését megelőzően az IBM szoftvercsoport EMEA régióért felelős elnöke volt, az ott töltött évtizedek alatt a kereskedelmi stratégiák tervezéséért és megvalósításáért volt felelős. Dolgozott többek között a szoftvercsoport közép-amerikai régióbeli értékesítésért felelős alelnökeként, a globális pénzügyi szolgáltatások iparági értékesítési alelnökeként, a hálózati számítástechnikai szoftverek globális értékesítési és támogatási alelnökeként és londoni vállalati értékesítési igazgatóként. Szakmai pályafutását az IBM-nél értékesítési vezetőként 1974-ben kezdte a texasi Houstonban.

"Tom óriási tapasztalata az értékesítés, az általános menedzsment és a tevékenységek irányítása terén, valamint az Európában szerzett több éves gyakorlata biztos vezetői tapasztalattal erősíti a Novell csapatát az EMEA régióban" -- mondta Hovsepian. "Örömömre szolgál, hogy együtt dolgozhatok a Novell EMEA régiójának kiváló csapatával, és a jövőben hozzájárulhatok a régió üzleti eredményeinek további növeléséhez, valamint ügyfeleink és a Novell sikeréhez" -- tette hozzá Francese.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 10:41

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!