:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. október 6. 11:46

Megnyitotta online boltját az Albacomp

Az Albacomp megnyitotta internetes boltját, az Albacomp Digital Home webáruházat, ahol a a vállalat által forgalmazott számítástechnikai, szórakoztatóelektronikai és irodatechnikai termékek érhetők el: notebookok, PC-k, monitorok, valamint Panasonic és Yamaha márkájú szórakoztatóelektronikai termékek.

[HWSW] Az Albacomp megnyitotta internetes boltját, az Albacomp Digital Home webáruházat, ahol a a vállalat által forgalmazott számítástechnikai, szórakoztatóelektronikai és irodatechnikai termékek érhetők el: notebookok, PC-k, monitorok, valamint Panasonic és Yamaha márkájú szórakoztatóelektronikai termékek.

A webáruházban leadott megrendeléseket a Lurdy Házban található Albacomp Digital Home bemutatóterem és szaküzlet regisztrálja. A vevők többféleképpen juthatnak hozzá a megvásárolt termékekhez: a vidéki vagy budapesti átvételi pontok egyikén személyesen veszik át, vagy az Albacomp szállítja ki azokat. A vásárlók utánvéttel, illetve a Digital Home üzletben készpénzzel vagy bankkártyával fizethetnek.

Az új értékesítési csatorna megnyitásától az Albacomp a Digital Home bemutatóterem és szaküzlet forgalmát a duplájára tervezi növelni a webáruház működésének első évében.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.