Szerző: Bodnár Ádám

2005. október 6. 11:46

Megnyitotta online boltját az Albacomp

Az Albacomp megnyitotta internetes boltját, az Albacomp Digital Home webáruházat, ahol a a vállalat által forgalmazott számítástechnikai, szórakoztatóelektronikai és irodatechnikai termékek érhetők el: notebookok, PC-k, monitorok, valamint Panasonic és Yamaha márkájú szórakoztatóelektronikai termékek.

[HWSW] Az Albacomp megnyitotta internetes boltját, az Albacomp Digital Home webáruházat, ahol a a vállalat által forgalmazott számítástechnikai, szórakoztatóelektronikai és irodatechnikai termékek érhetők el: notebookok, PC-k, monitorok, valamint Panasonic és Yamaha márkájú szórakoztatóelektronikai termékek.

A webáruházban leadott megrendeléseket a Lurdy Házban található Albacomp Digital Home bemutatóterem és szaküzlet regisztrálja. A vevők többféleképpen juthatnak hozzá a megvásárolt termékekhez: a vidéki vagy budapesti átvételi pontok egyikén személyesen veszik át, vagy az Albacomp szállítja ki azokat. A vásárlók utánvéttel, illetve a Digital Home üzletben készpénzzel vagy bankkártyával fizethetnek.

Az új értékesítési csatorna megnyitásától az Albacomp a Digital Home bemutatóterem és szaküzlet forgalmát a duplájára tervezi növelni a webáruház működésének első évében.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról