Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Megnyitotta online boltját az Albacomp

Bodnár Ádám, 2005. október 06. 11:46
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Albacomp megnyitotta internetes boltját, az Albacomp Digital Home webáruházat, ahol a a vállalat által forgalmazott számítástechnikai, szórakoztatóelektronikai és irodatechnikai termékek érhetők el: notebookok, PC-k, monitorok, valamint Panasonic és Yamaha márkájú szórakoztatóelektronikai termékek.

[HWSW] Az Albacomp megnyitotta internetes boltját, az Albacomp Digital Home webáruházat, ahol a a vállalat által forgalmazott számítástechnikai, szórakoztatóelektronikai és irodatechnikai termékek érhetők el: notebookok, PC-k, monitorok, valamint Panasonic és Yamaha márkájú szórakoztatóelektronikai termékek.

A webáruházban leadott megrendeléseket a Lurdy Házban található Albacomp Digital Home bemutatóterem és szaküzlet regisztrálja. A vevők többféleképpen juthatnak hozzá a megvásárolt termékekhez: a vidéki vagy budapesti átvételi pontok egyikén személyesen veszik át, vagy az Albacomp szállítja ki azokat. A vásárlók utánvéttel, illetve a Digital Home üzletben készpénzzel vagy bankkártyával fizethetnek.

Az új értékesítési csatorna megnyitásától az Albacomp a Digital Home bemutatóterem és szaküzlet forgalmát a duplájára tervezi növelni a webáruház működésének első évében.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.