Szerző: Bodnár Ádám

2005. október 5. 13:56

BIG FISH portálmegoldások a FreeSoft kínálatában

A FreeSoft Rt. BIG FISH márkanév alatt öt új online megoldást jelentett be. A FreeSoft által közvetlenül értékesített, dobozos termék és szolgáltatás formájában is elérhető új portálmegoldások az év elején felvásárolt két cég, a BIG FISH és a MoolTech mobil- és webes technológiáira épülnek. A FreeSoft új BIG FISH termékcsaládját öt megoldás (Portal, e-Shop, Sales Force, Mobil Promo, Mobil Content) alkotja.

[HWSW] A FreeSoft Rt. BIG FISH márkanév alatt öt új online megoldást jelentett be. A FreeSoft által közvetlenül értékesített, dobozos termék és szolgáltatás formájában is elérhető új portálmegoldások az év elején felvásárolt két cég, a BIG FISH és a MoolTech mobil- és webes technológiáira épülnek. A FreeSoft új BIG FISH termékcsaládját öt megoldás (Portal, e-Shop, Sales Force, Mobil Promo, Mobil Content) alkotja.

"Az internethasználat a vállalatok után a lakosság körében is számottevően nőtt az utóbbi években Magyarországon, a mobiltelefonok penetrációját tekintve pedig hazánk Európa és a világ élvonalába tartozik" -- mondta Orosz Mihály, a FreeSoft online üzletágának vezetője. "A gazdasági szervezetek éppen ezért ma már nem hagyhatják figyelmen kívül e két felhasználói tábor vásárlóerejét. A FreeSoft ezért döntött olyan felhasználóbarát, webes és mobil kommunikációs portálmegoldások fejlesztése mellett, amelyek bevezetése, használata és üzemeltetése nem igényel különleges informatikai felkészültséget és erőforrásokat."

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról