Szerző: Ady Krisztián

2005. október 5. 09:01

Jövő héten jön a videolejátszós iPod?

Az AppleInsider megbízható forrásokra támaszkodva tudni véli, hogy az Apple Computer már megkezdte a videolejátszós iPod gyártatását, melyet a spekulációk szerint a jövő héten mutatnak be, a vállalat negyedik negyedéves eredményeivel együtt. Az új lejátszóban egy 60 gigabájtos merevlemez kap majd helyet e források szerint, és néhány milliméterrel vékonyabb lesz a jelenlegi iPod Photo modelleknél.

Az AppleInsider "megbízható forrásokra" támaszkodva tudni véli, hogy az Apple Computer már megkezdte a videolejátszós iPod gyártatását, melyet a spekulációk szerint a jövő héten mutatnak be, a vállalat negyedik negyedéves eredményeivel együtt. Az új lejátszóban egy 60 gigabájtos merevlemez kap majd helyet e források szerint, és néhány milliméterrel vékonyabb lesz a jelenlegi iPod Photo modelleknél.

A készüléken a jelenleg alkalmazottnál kisebb ClickWheel kezelőszerv található majd, ugyanaz, mely az iPod nanón is helyet kapott. Az igazi újdonság azonban a hatalmas, nagy felbontású kijelző, mely elengedhetetlen a videolejátszás funkció beépítéséhez. Az új iPodról már valószínűleg mobillal készült "kalózfotók" is terjednek az interneten, melyek valódiságáért természetesen senki sem vállal felelősséget.


Ez lenne az iPod Video? Forrás: Engadget

Az új iPoddal együtt az Apple iTunes zeneboltja is megújul, mely a zeneszámok mellett letölthető videókat, klipeket is kínál majd az új eszközhöz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról