Szerző: Ady Krisztián

2005. október 5. 09:01

Jövő héten jön a videolejátszós iPod?

Az AppleInsider megbízható forrásokra támaszkodva tudni véli, hogy az Apple Computer már megkezdte a videolejátszós iPod gyártatását, melyet a spekulációk szerint a jövő héten mutatnak be, a vállalat negyedik negyedéves eredményeivel együtt. Az új lejátszóban egy 60 gigabájtos merevlemez kap majd helyet e források szerint, és néhány milliméterrel vékonyabb lesz a jelenlegi iPod Photo modelleknél.

Az AppleInsider "megbízható forrásokra" támaszkodva tudni véli, hogy az Apple Computer már megkezdte a videolejátszós iPod gyártatását, melyet a spekulációk szerint a jövő héten mutatnak be, a vállalat negyedik negyedéves eredményeivel együtt. Az új lejátszóban egy 60 gigabájtos merevlemez kap majd helyet e források szerint, és néhány milliméterrel vékonyabb lesz a jelenlegi iPod Photo modelleknél.

A készüléken a jelenleg alkalmazottnál kisebb ClickWheel kezelőszerv található majd, ugyanaz, mely az iPod nanón is helyet kapott. Az igazi újdonság azonban a hatalmas, nagy felbontású kijelző, mely elengedhetetlen a videolejátszás funkció beépítéséhez. Az új iPodról már valószínűleg mobillal készült "kalózfotók" is terjednek az interneten, melyek valódiságáért természetesen senki sem vállal felelősséget.


Ez lenne az iPod Video? Forrás: Engadget

Az új iPoddal együtt az Apple iTunes zeneboltja is megújul, mely a zeneszámok mellett letölthető videókat, klipeket is kínál majd az új eszközhöz.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról