Szerző: Bodnár Ádám

2005. október 3. 11:36

F-Secure védelem a boltok polcain

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy dobozos termékeit októbertől a hazai hipermarketekben, műszaki, irodatechnikai és multimédia áruházláncokon keresztül is értékesíti. A 265 budapesti és vidéki kiskereskedelmi üzletben egyelőre az F-Secure Anti-Virus 2005 és az F-Secure Internet Security 2005 megoldások lesznek elérhetők, az F-Secure Mobile Anti-Virus megoldás értékesítését a későbbiekben tervezik.

[HWSW] Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy dobozos termékeit októbertől a hazai hipermarketekben, műszaki, irodatechnikai és multimédia áruházláncokon keresztül is értékesíti. A 265 budapesti és vidéki kiskereskedelmi üzletben egyelőre az F-Secure Anti-Virus 2005 és az F-Secure Internet Security 2005 megoldások lesznek elérhetők, az F-Secure Mobile Anti-Virus megoldás értékesítését a későbbiekben tervezik. "Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy az otthoni felhasználók 50 százaléka nem rendelkezik vírusirtóval és tűzfallal. Azonban egyre újabb és egyre több fenyegetés jelenik meg az interneten, ezért a felhasználók egyre nagyobb veszélynek teszik ki magukat" -- mondta el Juhani Kivelä, az F-Secure Corporation közép-kelet-európai régió menedzsere. "Az otthoni felhasználókat egyértelműen a nagy áruházláncokon keresztül lehet leghatékonyabban elérni, ezért ezentúl a magyarországi áruházláncok üzleteiben is jelen lesznek az F-Secure termékei."

Az F-Secure Corporation magyarországi forgalmának mintegy 10 százalékát teszi ki a dobozos termékek értékesítése. A vállalat az áruházláncokban való jelenléttől a forgalom növekedése mellett az F-Secure márka ismertségének növelésére is számít.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról