Szerző: Ady Krisztián

2005. október 3. 11:58

Mobiltelefonra cseréltetné a vezetékes telefonokat a Vodafone, itt az új Házimobil díjcsomag

Újabb díjcsomagot tett elérhetővé előfizetői számára a Vodafone Magyarország: a speciális Vodafone Házimobil tarifa esetében az ügyfél által megadott címhez a mobilszolgáltató Házimobil területet rendel, amely az adott címen lévő szolgáltatási területet foglalja magában. A szolgáltatás csak erről a területről vehető igénybe feltéve, hogy a GSM szolgáltatás műszaki és földrajzi feltételei ott adottak.

[HWSW] Újabb díjcsomagot tett elérhetővé előfizetői számára a Vodafone Magyarország: a speciális Vodafone Házimobil tarifa esetében az ügyfél által megadott címhez a mobilszolgáltató Házimobil területet rendel, amely az adott címen lévő szolgáltatási területet foglalja magában. A szolgáltatás csak erről a területről vehető igénybe feltéve, hogy a GSM szolgáltatás műszaki és földrajzi feltételei ott adottak.

Az új díjcsomag kedvező percdíjakat biztosít a vezetékes számok hívásához, illetve külön választható, előfizetési díjas opciókkal más kedvezményeket is biztosít. A Házimobil csomag előfizetői hívásokat csak az adott címhez rendelt szolgáltatási területről indíthatnak.

A Házimobil díjcsomag hatalmas előnye, hogy nincs havidíja, emellett a belföldi vezetékes hálózatba csúcsidőben bruttó 9,9 Ft-os, vezetékes hálózatba csúcsidőn kívül bruttó 5,9 Ft-os, bármely mobilhálózatba, bármikor bruttó 49 Ft-os percdíjakat kínál. A hívásokat perc alapon számlázzák ki.

A csomaghoz két választható opciós csomagot is biztosít a Vodafone. A hálózaton belüli opció havi 625 Ft-ért a hálózaton belüli hívás hosszától függetlenül csak 60 Ft-ot számláz hívásonként. A "0 forint" opció havidíja 4990 Ft, melyért az előfizető munkanapokon 16 órától másnap 10 óráig, illetve hétvégén egész nap díjmentesen telefonálhat a Vodafone hálózatán belül.

A roaming, a hívásátirányítás és a visszahívás hangpostából szolgáltatások a Házimobil ügyfelek számára nem elérhetők.

Tovább csökkenő vezetékes fővonalszám

A Nemzeti Hírközlési Hatóság friss jelentése szerint 2005 augusztusában a bekapcsolt fővonalak száma Magyarországon újabb 22 ezerrel 3436227 vonalra csökkent. Az öt korábbi monopol szolgáltató adatai szerint 2005 eddig eltelt időszakában a vezetékes fővonalak száma 128 ezerrel, 12 hónap alatt pedig 135 ezerrel csökkent.

A bekapcsolt vonalak számával együtt a háztartások telefonellátottságának aránya is tovább csökkent, az elmúlt egy hónap alatt 69,0 százalékról 68,6 százalékra mérséklődött. A szélessávú Internet hozzáférések számát jelző xDSL (döntően ADSL) vonalszám augusztus végére az egy hónappal korábbi 309508-ról 320714-re nőtt. Ez az összes bekapcsolt fővonal 9,33 százaléka. Az NHH az xDSL vonalak számát január óta közli. Az azóta eltelt hét hónapban a vonalak száma közel 71 ezerrel növekedett.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról