Szerző: Ady Krisztián

2005. szeptember 28. 15:38

Új digitális tükörreflexes fényképezőgép az Olympustól

[Clubic.com] Nagyobb kijelzőt, hatékonyabb fénymérő és zajszűrő rendszert kapott az Olympus legújabb digitális tükörreflexes fényképezőgépe, az E-500 , melyet a vállalat korábbi, E-300 modelljére építettek. Az új készülék trandícionálisabb házán 1,8 hüvelykes helyett 2,5 hüvelykes LCD-kijelzőt helyeztek el a cég mérnökei.

[Clubic.com] Nagyobb kijelzőt, hatékonyabb fénymérő és zajszűrő rendszert kapott az Olympus legújabb digitális tükörreflexes fényképezőgépe, az E-500, melyet a vállalat korábbi, E-300 modelljére építettek. Az új készülék trandícionálisabb házán 1,8 hüvelykes helyett 2,5 hüvelykes LCD-kijelzőt helyeztek el a cég mérnökei.

Az Olympus új készülékében APS 4/3 formátumú szenzor kapott helyet, mely eltér a többi kamerában jellemzően alkalmazott 2/3 arányú érzékelőktől. Az Olypmus ebben a kamerában egy speciális, vibráló szűrőt is alkalmaz, mely a képérzékelőt védi az objektívcsere során készülékbe jutó portól úgy, hogy a szenzorra kerülő port egy speciális membránra szórja.

A 8 megapixeles tükörreflexes E-500 digitális fényképezőgép októbertől lesz kapható csupán váz, illetve különböző alapobjektíveket és egyéb kiegészítőket tartalmazó csomagok formájában.

a címlapról

dualsense

0

Bemutatkozott a PS5 kontrollere

2020. április 8. 12:30

A Sony az elődökhöz képest alaposan átrajzolt vezérlője DualSense néven debütál.