Szerző: Ady Krisztián

2005. szeptember 28. 13:53

Októbertől lesz kapható az Adobe Premiere Elements videoszerkesztő szoftver új verziója

Hamarosan megvásárolható lesz az Adobe Premiere Elements videoszerkesztő szoftver legújabb, 2.0 verziója. A Premiere Elements 2.0 automatizálja a hosszas videoszerkesztési feladatokat, illetve ötletesebb eszközöket nyújt az otthoni felhasználóknak. A videók iránt rajongók most bármilyen digitális videoeszközről importálhatnak klipeket, professzionális áttűnésekkel és hatásokkal kísérletezhetnek, majd a videókat egyéni menüvel kiegészítve DVD-re írhatják, vagy hordozható lejátszókra vihetik át.

[HWSW] Hamarosan megvásárolható lesz az Adobe Premiere Elements videoszerkesztő szoftver legújabb, 2.0 verziója. A Premiere Elements 2.0 automatizálja a hosszas videoszerkesztési feladatokat, illetve ötletesebb eszközöket nyújt az otthoni felhasználóknak. A videók iránt rajongók most bármilyen digitális videoeszközről importálhatnak klipeket, professzionális áttűnésekkel és hatásokkal kísérletezhetnek, majd a videókat egyéni menüvel kiegészítve DVD-re írhatják, vagy hordozható lejátszókra vihetik át.

Az Adobe Premiere Elements 2.0 verzió automatikusan megtalálja a szalagon az összes snittet, a klipeket jelenetekre választja szét és azokat szerkesztésre kész állapotban kínálja fel. A szoftver új változata a FireWire videoátvitel mellett a DV-via-USB átviteli lehetőséggel rendelkező újabb kamerák esetén USB2-n keresztül támogatja a teljes DV minőségű videoátvitelt is.

Az új "Media Downloader" segítségével a felhasználók egyszerűen vihetik át a videókat a legkülönfélébb eszközökről, mint például nem védett DVD-lemezekről, asztali felvevőkről, vagy a mobiltelefonok és digitális fényképezőgépek MPEG-4 formátumaiból.

Az amatőrök a DVD-menükhöz a jelenetekhez animált, a jelenetekből származó videót mutató gombokat is készíthetnek pár kattintással. Az Adobe Premiere Elements 2.0-át a kiváló minőségű házi mozi-szerkesztéshez, a Premiere Prót pedig a hozzáértőbb szakemberek vagy a legigényesebb amatőr videósok számára kínálja az Adobe. Az Adobe Premiere Elements 2.0 2005. októberétől lesz megvásárolható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról