Szerző: Ady Krisztián

2005. szeptember 28. 12:21

Hamarosan boltokban a Kodak vezeték nélküli vezérlővel ellátott digitális fényképezőgépe

A trónfosztás gyorsan bekövetkezett, már nem a Nikon kamerái, a Coolpix P1 fényképezőgép az egyetlen a piacon, mely beépített vezeték nélküli hálózati vezérlővel rendelkezik. A Kodak bejelentette, hogy megkezdte hasonló képességgel is ellátott EasyShare One digitális fényképezőgépe szállítását, így az hamarosan a boltok polcaira kerülhet.

[HWSW] A trónfosztás gyorsan bekövetkezett, már nem a Nikon kamerái, a Coolpix P1 fényképezőgép az egyetlen a piacon, mely beépített vezeték nélküli hálózati vezérlővel rendelkezik. A Kodak bejelentette, hogy megkezdte hasonló képességgel is ellátott EasyShare One digitális fényképezőgépe szállítását, így az hamarosan a boltok polcaira kerülhet.

A 4 megapixeles képek készítésére alkalmas, 3x-os optikai zoomobjektívvel ellátott kamera különlegessége a Wi-Fi vezérlő mellett a hatalmas méretű, 256 megabájtnyi -- ebből 185 megabájt használható képek tárolására -- integrált memória, illetve a 3 hüvelykes, érintésérzékeny kijelző. A kijelző, pontosabban a vezérlőbillentyűket is tartalmazó komplett hátlap kihajtható, elforgatható.


Forrás: infoSync

A Kodak EasyShare One a WLAN-eléréseken keresztül akár e-mailben is képes elküldeni az elkészített képeket, így a készülék mellé még csak számítógép sem kell ahhoz, hogy a képeket feltöltsük blogunkra, vagy megosszuk barátainkkal. A Kodak új digitális fényképezőgépe 600 dolláros, körülbelül 120 ezer forintos ajánlott áron kerül az üzletekbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról