Szerző: Ady Krisztián

2005. szeptember 27. 12:31

Megnyílt a Sony Ericsson első hazai márkaboltja

A Sony Ericsson megnyitotta első magyarországi márkaboltját a Budapesti Westend City Center bevásárlóközpontban, mely a jövőben szervizpontként is működik majd. A Westend Bocskai István kiskörútjának 12. száma alatt található boltjában szabadon válogathatnak majd a vásárlók a legújabb telefonok és kiegészítők között, megnézhetik és ki is próbálhatják azokat.

[HWSW] A Sony Ericsson megnyitotta első magyarországi márkaboltját a Budapesti Westend City Center bevásárlóközpontban, mely a jövőben szervizpontként is működik majd. A Westend Bocskai István kiskörútjának 12. száma alatt található boltjában szabadon válogathatnak majd a vásárlók a legújabb telefonok és kiegészítők között, megnézhetik és ki is próbálhatják azokat.

A Sony Ericsson telefonok tulajdonosai meglévő készülékeiket is behozhatják a márkaboltba, hiszen az üzlet szervizpontként is üzemel majd, ahová garanciális és egyéb problémáikkal fordulhatnak a vevők. A Sony Ericsson a törvényi szabályozásnak megfelelően minden termékére két éves garanciát biztosít.

"Szerettünk volna egy olyan értékesítési csatornát, ahol közvetlen kapcsolatba kerülhetünk vásárlóinkkal, hiszen eddig csak a mobilszolgáltatókon valamint kereskedőkön keresztül érhették el termékeinket." -- nyilatkozta Varga Mihály, a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere. "A Sony Ericsson megerősödött pozíciója hazánkban már lehetővé teszi, sőt megkívánja egy márkabolt megnyitását, ráadásul vásárlóink felől is eljutott már hozzánk az igény erre, ami csak megerősített döntésünkben" -- tette hozzá.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról