Szerző: Bodnár Ádám

2005. szeptember 27. 10:49

Vezeték nélkül internetezhetnek a MOM Park látogatói

Az Aion 2000 Kft. és a GTS-Datanet együttműködésének eredményeként Wi-Fi hotspotok létesültek a MOM Park bevásárlóközpontban. A hálózatot mozaik PLUSZ kártyával lehet használni, amely a helyszínen az információs pultoknál, a vendéglátóhelyeken, valamint a budapesti postahivatalokban és a GTS-Datanet központi ügyfélszolgálatán vásárolható meg. A hozzáférés ára percenként nettó 15 forint.

[HWSW] Az Aion 2000 Kft. és a GTS-Datanet együttműködésének eredményeként Wi-Fi hotspotok létesültek a MOM Park bevásárlóközpontban. A hálózatot mozaik PLUSZ kártyával lehet használni, amely a helyszínen az információs pultoknál, a vendéglátóhelyeken, valamint a budapesti postahivatalokban és a GTS-Datanet központi ügyfélszolgálatán vásárolható meg. A hozzáférés ára percenként nettó 15 forint.

A vezeték nélküli internetszolgáltatás különlegessége, hogy nem csak egyes üzletekben vagy vendéglátóhelyeken, hanem az alagsortól a legfelső szintig az épület bármely pontjáról igénybe vehető. A rendszer 30 millió forintos beruházással jött létre, a kiépítése két hónapot vett igénybe. A sávszélességet, a végpontokat és az autentikációt a GTS-Datanet biztosította; a kábelezés, a hozzáférési pontok kihelyezése, valamint a rendszer üzemeltetése az Aion 2000 Kft. feladata volt. A két cég tervei szerint a MOM Parkban elérhető sávszélességet az igény növekedésétől függően a közeljövőben akár a duplájára is emelhetik, és a rendszert VoIP telefonálásra is alkalmassá teszik majd.

Külföldi tapasztalatok szerint a Wi-Fi hot-spotok jelentősen növelhetik egy-egy bevásárlóközpont látogatottságát. A MOM Park mellett az Aion 2000 Kft. és a GTS-Datanet az idén még további tíz, jövőre pedig még kilenc bevásárlóközpontban tervezi hasonló hot-spotok kiépítését országszerte. A beruházások összértéke több százmillió forintra rúg majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.