Szerző: bzd

2000. június 14. 19:40

Abit VP 20

A HardOCP jóvoltából kiszivárgott két kép az Abit VP 20-ról. Az alaplap legfőbb érdekessége, hogy duálban is képes működtetni FC-PGA tokozású processzorokat, lévén, hogy két processzorfoglalat kapott rajta helyet. Feltehetően csak Pentium III processzorok üzemeltethetők benne kétprocesszoros módban, mert az Intel azt ígérte anno, hogy a Celeronok a 0.18 mikronra való átállás után már nem fogják támogatni ezt. A puding próbája az evés, tehát előbb-utóbb úgyis kipróbálják, hogy az Intel csak papíron írtotta-e ki az új Celikbők az SMP támogatást. A régi 0.25 mikronos Celeronok is valószínűleg gond nélkül mennek majd benne párban.

A képeket nagyban megtekintve (gy.k.: rájuk lehet kattintani) jól látható, hogy az alaplap MicroATX formátumú, VIA chipset van rajta, és összesen 3 PCI slot-ra tellett. No comment, szerintem ez kicsit "égő" egy dual deszkától...

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról