Szerző: Bodnár Ádám

2005. szeptember 22. 12:27

A Veracomp az F-Secure új hazai disztibútora

Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy ezentúl a Lengyelországban vezető disztribútor Veracomp magyarországi képviselete számára is biztosít disztribúciós jogokat. A Veracomp mellett a 2F 2000 Kft. is folytatja az F-Secure termékek magyarországi disztribúcióját.

[HWSW] Az F-Secure Corporation, az IT-biztonsági megoldások egyik vezető szállítója bejelentette, hogy ezentúl a Lengyelországban vezető disztribútor Veracomp magyarországi képviselete számára is biztosít disztribúciós jogokat. A Veracomp mellett a 2F 2000 Kft. is folytatja az F-Secure termékek magyarországi disztribúcióját.

A megállapodás értelmében a Veracomp az F-Secure megoldások magyarországi disztribúcióját látja el, valamint terméktámogatást nyújt viszonteladóinak. Budapesten Lidia Gruszczynska fogja ellátni az F-Secure termékmenedzseri feladatait Az együttműködéssel a lengyel disztribútor megerősíti jelenlétét az IT-biztonsági piacon, és kiszélesíti termékportfólióját, mellyel új üzleti lehetőségek nyílnak meg mindkét vállalat előtt. A Veracomp kiterjedt IT-biztonsági viszonteladói hálózattal rendelkezik Lengyelországban, valamint Közép- és Kelet-Európa más országaiban.

"Az IDC felmérése szerint 2007-re az IT-biztonsági termékek értékesítéséből származó bevétel a világon eléri a 14,4 milliárd dollárt. A tűzfal, az IPS, a VPN, a tartalomszűrés, az anti-spam szolgáltatások és a vírusvédelem ma már elengedhetetlen részét képzik a teljes IT-biztonsági megoldásoknak" -- mondta Krzysztof Grindel, a Veracomp közép-kelet európai értékesítési osztályának igazgatója. "Napjainkban a vásárlóknak egyre robosztusabb és átfogóbb biztonsági rendszerekre van szükségük hálózataik, személyi számítógépeik és noteszgépeik védelmére. Az F-Secure anti-vírus termékei teljes mértékben megfelelnek a vásárlók magas igényeinek."

A Veracomp élenjáró technológiai termékekre szakosodott lengyel disztribútor. Termékeit és szolgáltatásait kizárólag viszonteladóknak, rendszerintegrátoroknak és szolgáltatóknak értékesíti. A vállalat Közép- és Kelet-Európa 11 országában van jelen. A vállalat a lengyel informatikai terméktámogatási piac vezetője, 2004-ben 45 millió eurós forgalmat ért el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról