Szerző: Bodnár Ádám

2005. szeptember 21. 14:20

Megalakult a HP ProLiant Klub

A HP Magyarország útjára indítja a HP ProLiant Klubot, amellyel elsősorban a hazai kis- és közepes vállalakozások informatikai felkészültségét kívánja segíteni, versenyképességüket növelni. A HP ProLiant Klub tagja lehet minden hazai vállalkozás, amely HP (Compaq) ProLiant szerverrel rendelkezik.

[HWSW] A HP Magyarország útjára indítja a HP ProLiant Klubot, amellyel elsősorban a hazai kis- és közepes vállalakozások informatikai felkészültségét kívánja segíteni, versenyképességüket növelni. A HP ProLiant Klub tagja lehet minden hazai vállalkozás, amely HP (Compaq) ProLiant szerverrel rendelkezik.

A HP ProLiantek mögött az elmúlt évtizedben hatalmas szakértelem és tapasztalat halmozódott fel mind a HP-nél és partnereinél, mind pedig a felhasználóknál. A HP a ProLiant Klub keretein belül igyekszik ezt a tudást mindenkivel megosztani. A vállalat tervei szerint a klubtagok nem csak az üzemeltetéssel kapcsolatos információkat érhetnek el, hanem megismerhetik a legfrissebb újdonságokat, kedvezményes vásárlási ajánlatokat, technológiai trendeket, bővítési lehetőségeket vagy akár különféle trükköket, amelyek segítségével rendszerüket jobban kihasználhatják.

A HP ProLiant szerverekből 1993-as piaci megjelenésük óta már több mint 10 millió darabot gyártottak és a HP várakozásai szerint öt éven belül a húszmilliomodik berendezés is elhagyja a gyártósort. A ProLiant a hazai szerverpiac éllovasa, részesedése évek óta közel 50 százalék. A HP becslései szerint itthon mintegy 20 ezer ProLiant van üzemben összesen közel 3500 ügyfélnél.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról