:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. szeptember 19. 15:48

Felvásárlással erősít a kiskereskedelem területén az SAP

Az SAP bejelentette, hogy felvásárolja a magánkézben levő kanadai Triversity vállalatot, amely kiskereskedelmi szoftvermegoldásokat fejleszt. Az ügylet értékét a felek nem hozták nyilvánosságra. A 228 főt foglalkoztató Triversity az SAP közleménye szerint Észak-Amerikai vezető POS (point of sales) szoftverszállítója, több mint 250 ügyféllel, köztük a Body Shoppal, valamint a legnagyobb kanadai könyvesbolt-lánccal, az Indigo Booksszal.

[HWSW] Az SAP bejelentette, hogy felvásárolja a magánkézben levő kanadai Triversity vállalatot, amely kiskereskedelmi szoftvermegoldásokat fejleszt. Az ügylet értékét a felek nem hozták nyilvánosságra. A 228 főt foglalkoztató Triversity az SAP közleménye szerint Észak-Amerikai vezető POS (point of sales) szoftverszállítója, több mint 250 ügyféllel, köztük a Body Shoppal, valamint a legnagyobb kanadai könyvesbolt-lánccal, az Indigo Booksszal.

Az üzleti alkalmazások piacán vezető SAP úgy véli, a kiskeresekedelmi szoftverek piaca jelentős növekedés előtt áll, ahogy a kereskedők a saját fejlesztésű alkalmazásoktól egyre inkább a szabványos megoldások felé fordulnak. Az SAP márciusban elvesztette a szintén kiskereskedelmi szoftvereket gyártó Retek vállalatért vívott harcot, amelyet végül az Oracle vásárolhatott fel 670 millió dollárért. Az Oracle ráígért az SAP korábbi félmilliárd dolláros ajánlatára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.