Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Felvásárlással erősít a kiskereskedelem területén az SAP

Bodnár Ádám, 2005. szeptember 19. 15:48
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az SAP bejelentette, hogy felvásárolja a magánkézben levő kanadai Triversity vállalatot, amely kiskereskedelmi szoftvermegoldásokat fejleszt. Az ügylet értékét a felek nem hozták nyilvánosságra. A 228 főt foglalkoztató Triversity az SAP közleménye szerint Észak-Amerikai vezető POS (point of sales) szoftverszállítója, több mint 250 ügyféllel, köztük a Body Shoppal, valamint a legnagyobb kanadai könyvesbolt-lánccal, az Indigo Booksszal.

[HWSW] Az SAP bejelentette, hogy felvásárolja a magánkézben levő kanadai Triversity vállalatot, amely kiskereskedelmi szoftvermegoldásokat fejleszt. Az ügylet értékét a felek nem hozták nyilvánosságra. A 228 főt foglalkoztató Triversity az SAP közleménye szerint Észak-Amerikai vezető POS (point of sales) szoftverszállítója, több mint 250 ügyféllel, köztük a Body Shoppal, valamint a legnagyobb kanadai könyvesbolt-lánccal, az Indigo Booksszal.

Az üzleti alkalmazások piacán vezető SAP úgy véli, a kiskeresekedelmi szoftverek piaca jelentős növekedés előtt áll, ahogy a kereskedők a saját fejlesztésű alkalmazásoktól egyre inkább a szabványos megoldások felé fordulnak. Az SAP márciusban elvesztette a szintén kiskereskedelmi szoftvereket gyártó Retek vállalatért vívott harcot, amelyet végül az Oracle vásárolhatott fel 670 millió dollárért. Az Oracle ráígért az SAP korábbi félmilliárd dolláros ajánlatára.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.