Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Digitális kamkordert dob piacra a Creative is

Ady Krisztián, 2005. szeptember 13. 13:30
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] A nagyobb szórakoztatóelektronikai gyártókhoz hasonlóan a Creative is piacra dobja legújabb, memóriakártyával bővíthető digitális mindenes készülékét, mely nem csak fényképezőgépként és kamkorderként, hanem MP3-lejátszóként és diktafonként is használható. A kedvező, körülbelül 40 ezer forintos ajánlott áron piacra kerülő DiVi CAMWOOD 428 készülék lelke egy 1/2,5 hüvelykes, 4 megapixeles CCD érzékelő.

hirdetés
[Clubic.com] A nagyobb szórakoztatóelektronikai gyártókhoz hasonlóan a Creative is piacra dobja legújabb, memóriakártyával bővíthető digitális "mindenes" készülékét, mely nem csak fényképezőgépként és kamkorderként, hanem MP3-lejátszóként és diktafonként is használható. A kedvező, körülbelül 40 ezer forintos ajánlott áron piacra kerülő DiVi CAMWOOD 428 készülék lelke egy 1/2,5 hüvelykes, 4 megapixeles CCD érzékelő.

A 4x-es digitális zoommal, 2 hüvelykes TFT-kijelzővel szerelt multifunkciós készülék 640 x 480 pixeles, 30 kép/másodperces sebességű videoállományok készítésére is alkalmas, az állóképek maximális felbontása pedig 2272 x 1704 pixel lehet. A felvételeket a beépített, de igen szűkös, 32 megabájtnyi memóriába, illetve a készülékbe helyezhető Secure Digital memóriakártyán helyezhetjük el.

A Li-ion, 1000 mAh akkumulátor körülbelül egy órányi felvételi időt biztosít. A még szeptemberben piacra kerülő készülékért 199 dollárt kérnek majd el a tengerentúlon.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.