Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Nem jogsértő a T-Com reklámfilmje; ingyenes TELE2 hívások a hétvégén

Bodnár Ádám, 2005. szeptember 07. 14:51
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Magyar Reklámszövetség Reklámetikai Bizottsága és az

[HWSW] A Magyar Reklámszövetség Reklámetikai Bizottsága és az Önszabályozó Reklámtestület közös állásfoglalásukban elutasították a T-Com Favorit Plusz díjcsomag reklámját kifogásoló beadványokat. A szóban forgó reklámfilmben egy TELE2 feliratú mappát tartó ügynök egy ügyféllel folytat rövid párbeszédet a T-Com és a TELE2 díjairól.

A beadványt kivizsgálva a Magyar Reklámszövetség Reklámetikai Bizottsága az Önszabályozó Reklámtestülettel közösen megállapította, hogy a reklám a panaszos által kifogásolt tekintetben nem ütközik a Magyar Reklámetikai Kódex rendelkezéseibe, etikailag nem kifogásolható. Az összehasonlító reklám a hazai és az európai jogi szabályozás szerint is elfogadott.

A Magyar Reklámetikai Kódex annyi többletkövetelményt támaszt az összehasonlító reklámokkal szemben, hogy az abban közölt adatok legyenek elfogulatlan és szakszerű vizsgálattal egyértelműen bizonyíthatók. "Ennek a követelménynek eleget tesz a tárgyalt reklám, hiszen a versenytárs kifejezett megjelenítése fogalmilag megkövetelt, megengedett tartalmi elem, az elhangzó információk valósak" -- olvasható a Reklámszövetség hivatalos állásfoglalásában.

Ezen a hétvégén, szeptember 10-11-én a TELE2–vel ingyen lesz hívható minden magyarországi vezetékes telefonvonal. A hívás díja minden helyi és belföldi vezetékes hívás esetében 48 órán át 0 forint lesz, és kapcsolási díjat sem számítanak fel. "Szeretnénk bemutatni a magyarországi vezetékes telefont használóknak, hogy milyen az, amikor a helyi és belföldi 0 Ft-os percdíj tényleg ingyen van" -- mondta Laczkó Tóth Gergely, ügyvezető igazgató. "Az ingyenes hétvégi ajánlatunk igénybevételéhez az ügyfeleknek nem kell hűségnyilatkozatot aláírniuk, és külön díjat sem kell fizetniük."

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.