Szerző: Bodnár Ádám

2005. szeptember 5. 14:45

Távozik a T-Mobile éléről Sugár András

Sugár András
Sugár András
[HWSW] A T-Mobile Magyarország Igazgatósága és a társaság vezérigazgatója kölcsönösen arra az elhatározásra jutottak, hogy a vezérigazgató munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik. Sugár András 2005. szeptember 6-ától távozik a T-Mobile Magyarország éléről. A vezérigazgató feladat- és hatáskörébe tartozó ügyekben átmenetileg Straub Elek, a T-Mobile Magyarország Igazgatóságának elnöke jár el.

Lapértesülések szerint Sugár távozása a Magyar Telekom azon szándékával áll kapcsolatban, hogy teljesen szervezetébe integrálja a csoportszinten messze legjobban teljesítő és a profit derekát adó mobilszolgáltatót, amely leányvállalat helyett üzletágként működhetne tovább. Sugárnak felajánlották, hogy a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettesi székéből irányítsa a T-Mobile-t, azonban Sugár a felkérést elutasította -- írta a HVG.

A mobilszolgáltató éléről távozó vezető nyilatkozatában úgy fogalmazott, " tulajdonosi kör jövőképével nem tudtam azonosulni, így tisztelettel és megbecsüléssel adom át a vezetést kollégáimnak és a tulajdonos által kijelölt vezetésnek".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról