Szerző: Bőle György

2000. június 14. 06:44

Matrox Millennium G450 bejelentés: elhalasztva!

HIRDETÉS

Az első és legfontosabb hír, hogy pár órája jártak le a Matrox Millennium G450-re vonatkozó NDA (titoktartási) nyilatkozatok. Ez optimális esetben annyit jelentene, hogy itt most egy Matrox Millennium G450 (nem a chip, hanem a kártya!) bejelentésnek kéne állnia. De ez ma elmarad...
Történt ugyanis, hogy az NDA szerződéssel rendelkező site-okra tegnap rászólt a Matrox, hogy az előzetesen már megkapott sajtóanyagokat ne közöljék le, mert némi hiba csúszott a szövegezésbe. Ugyanakkor a Matrox megígérte, hogy holnapra szétküldi a korrekt anyagot.

Megjegyzem, kicsit sajnálom a dolgot, mert az egyik külföldi site-tól pár nappal ezelőtt mi is kaptunk - félhivatalosan - egy példányt az akkor még NDA alá eső anyagból, amit most pont emiatt nem közölhetek le.
Itt rögtön hozzá is tenném, bármit is olvastok (bárhol is legyen!) a Matrox Millennium G450-ről, az nem korrekt, illetve illegális anyag (ugyanis az NDA-val rendelkező site-okat a Matrox kiértesítette a problémáról).

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.