:

Szerző: Bőle György

2000. június 14. 06:44

Matrox Millennium G450 bejelentés: elhalasztva!

Az első és legfontosabb hír, hogy pár órája jártak le a Matrox Millennium G450-re vonatkozó NDA (titoktartási) nyilatkozatok. Ez optimális esetben annyit jelentene, hogy itt most egy Matrox Millennium G450 (nem a chip, hanem a kártya!) bejelentésnek kéne állnia. De ez ma elmarad...
Történt ugyanis, hogy az NDA szerződéssel rendelkező site-okra tegnap rászólt a Matrox, hogy az előzetesen már megkapott sajtóanyagokat ne közöljék le, mert némi hiba csúszott a szövegezésbe. Ugyanakkor a Matrox megígérte, hogy holnapra szétküldi a korrekt anyagot.

Megjegyzem, kicsit sajnálom a dolgot, mert az egyik külföldi site-tól pár nappal ezelőtt mi is kaptunk - félhivatalosan - egy példányt az akkor még NDA alá eső anyagból, amit most pont emiatt nem közölhetek le.
Itt rögtön hozzá is tenném, bármit is olvastok (bárhol is legyen!) a Matrox Millennium G450-ről, az nem korrekt, illetve illegális anyag (ugyanis az NDA-val rendelkező site-okat a Matrox kiértesítette a problémáról).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.