Szerző: sammer

2000. június 14. 04:58

Nox Quest - Nox Cooperative

HIRDETÉS

A Nox-ról általános vélemény volt idáig, hogy kategóriájában az egyik legjobb játék lehetne, ha a fejlesztők nem felejtették volna ki belőle a cooperative multiplayer módot (annak a lehetőségét, hogy többjátékos módban a játékosok együtt játszhassák végig a játékot), így viszont csak egyjátékos módban nyújtotta azt a szintet ami kiemelte a hasonló játékok közül. A Westwood elkésve bár, de észrevette a játék hiányosságát, és elkészítette hozzá a Nox Quest-re nevezett ingyenesen letölthető kiegészítőt, amiben végre valóra válhatnak a Nox hívők vágyai: akár 6-an is belevághatnak a kalandozásba. A Nox Quest júliusban jelenik meg a Westwood Online-on.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 16:52

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.