:

Szerző: sammer

2000. június 14. 04:58

Nox Quest - Nox Cooperative

A Nox-ról általános vélemény volt idáig, hogy kategóriájában az egyik legjobb játék lehetne, ha a fejlesztők nem felejtették volna ki belőle a cooperative multiplayer módot (annak a lehetőségét, hogy többjátékos módban a játékosok együtt játszhassák végig a játékot), így viszont csak egyjátékos módban nyújtotta azt a szintet ami kiemelte a hasonló játékok közül. A Westwood elkésve bár, de észrevette a játék hiányosságát, és elkészítette hozzá a Nox Quest-re nevezett ingyenesen letölthető kiegészítőt, amiben végre valóra válhatnak a Nox hívők vágyai: akár 6-an is belevághatnak a kalandozásba. A Nox Quest júliusban jelenik meg a Westwood Online-on.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.