:

Szerző: Ady Krisztián

2005. augusztus 31. 09:47

Még mindig ingyenesen regisztrálhatjuk az Opera webböngészőt

Tizedik születésnapja alkalmából igazi online partit rendezett az Opera Software: az érdeklődők nem csak a vállalat vezéregyéniségeivel chatelhetnek, illetve játszhatnak online játékokat, hanem a parti végéig -- mely még most is tart -- ingyenesen regisztrálhatják Opera böngészőjüket a vállalat weboldalán . A megadott e-mailcímből generált kód eltünteti a szoftver demóváltozatában látható reklámcsíkot.

[HWSW] Tizedik születésnapja alkalmából igazi online partit rendezett az Opera Software: az érdeklődők nem csak a vállalat vezéregyéniségeivel chatelhetnek, illetve játszhatnak online játékokat, hanem a parti végéig -- mely még most is tart -- ingyenesen regisztrálhatják Opera böngészőjüket a vállalat weboldalán. A megadott e-mailcímből generált kód eltünteti a szoftver demóváltozatában látható reklámcsíkot.

Az Opera webböngésző az utóbbi időszakban jelentős fejlesztéseken ment keresztül, az IBM WebSphere Multimodal Environment technológiájának köszönhetően akár már szóban is adhatunk utasításokat a böngészőnek, illetve űrlapokat tölthetünk ki, repülőjegyet rendelhetünk a billentyűzet használata nélkül. A fejlesztők szerint a szoftver számos területen mutathatja majd meg a hangfelismerés előnyeit, például egy Opera Show bemutató közben egyszerűen szavainkkal irányíthatjuk a prezentációt, s nem kell a billentyűzethez, távvezérlőhöz nyúlnunk.

Az Opera Software továbbfejlesztette a grafikus alrendszert is. A weboldalak átméretezése ennek megfelelően jelentősen továbbfejlődött, akár már azt is beállíthatjuk, hogy a weboldalak automatikusan a képernyő méretére skálázódjanak át.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.