:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 31. 09:42

Húsz életbe kóstolhatnak bele a Nokia idei interaktív játékának résztvevői

A Nokia szeptember közepén indítja útjára új, interaktív játékát, a Nokia 20Lives -t. A Nokia 20Lives-ban húsz kitalált figura szerepel, akik életének egy-egy izgalmas napját a játékosok is végigélhetik. A Nokia által biztosított, internetes Nokia 20Lives játékot Európa 21 országában 11 nyelven, köztük magyarul is lehet majd játszani.

[HWSW] A Nokia szeptember közepén indítja útjára új, interaktív játékát, a Nokia 20Lives-t. A Nokia 20Lives-ban húsz kitalált figura szerepel, akik életének egy-egy izgalmas napját a játékosok is végigélhetik. A Nokia által biztosított, internetes Nokia 20Lives játékot Európa 21 országában 11 nyelven, köztük magyarul is lehet majd játszani.

Míg a korábbi Nokia Játék készségeken alapuló, időpróbákkal és feladatmegoldással tűzdelt kalandot kínált, addig a Nokia 20Lives húsz, véletlenszerűen kiválasztott, kitalált ember életébe csöppenti bele a játékost. A felhasználó úgy látja majd a világot, ahogy a szereplő; találkozik a karakter családjával és barátaival; dolgozik a munkahelyén, és meghozza a szükséges döntéseket. A játékosok ezen döntések alapján válnak sikeressé vagy buknak el a játék során.

A Nokia 20Lives kitalált szereplői a média, a zene, a film, és a divat világában élnek: hatalommal bíró nők és ravasz üzletemberek, színésznők és szépfiúk, fotósok és paparazzók, csak hogy néhányat megemlítsünk közülük. A játék szereplői életük egy-egy pontján már találkoztak egymással -- de hogy hogyan és mikor, az a játék során derül majd ki.

A Nokia 20Lives az interneten videofelvételek és animált képek, valamint SMS-, e-mail-, és hangüzenetek által juttatja el a játékoshoz az információkat, így azoknak szélessávú internetkapcsolatra, e-mail címre, és SMS-ek fogadására képes mobiltelefonra van szükségük. A játékra 2005. augusztus 29-től október 11-ig lehet jelentkezni. Maga a "kaland" szeptember 19-én kezdődik és október 13-án ér véget.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.