Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 29. 15:49

Itthon elsőként a T-Mobile kínál Push to Talk szolgáltatást

Magyarországon először a T-Mobile vezeti be a kereskedelmi Push to Talk szolgáltatást és év végéig kedvezményes díjakkal kínálja ügyfeleinek. A hatékony és gyors csoportkommunikációs megoldásra várhatón komoly igény mutatkozik, ezt jelzi, hogy a Fővárosi Vízművek a hazai nagyvállalatok közül elsőként már szerződést is kötött annak használatára.

HIRDETÉS

[HWSW] Magyarországon először a T-Mobile vezeti be a kereskedelmi Push to Talk szolgáltatást és év végéig kedvezményes díjakkal kínálja ügyfeleinek. A hatékony és gyors csoportkommunikációs megoldásra várhatón komoly igény mutatkozik, ezt jelzi, hogy a Fővárosi Vízművek a hazai nagyvállalatok közül elsőként már szerződést is kötött annak használatára.

A Push To Talk a mobilhálózatok fejlett adatátviteli képességeinek köszönhetően távolsági korlátok nélkül teszi lehetővé az adó-vevőhöz hasonló beszédváltást. Elegendő a készüléken megnyomni a "PTT gombot" a legfeljebb 30 másodperces beszéd a T-Mobile hálózatán keresztül gyorsan eljut a csoport tagjaihoz vagy egy kiválasztott tagjához. A beszédváltás során az adó-vevőkhöz hasonlóan a címzett rögtön hallhatja az elmondottakat, nem szükséges a klasszikus hanghíváshoz hasonlóan felvennie a telefont.

A T-Mobile csoport műszaki hátterére és a Nokia megoldására támaszkodó PTT szolgáltatást a T-Mobile szeptember 20-tól kereskedelmi szolgáltatásként - 2005. december 31-ig különleges kedvezménnyel - nyújtja előfizetőinek. A PTT a T Mobile GPRS/EDGE/3G hálózatán érhető el majd. A 400 forintos napidíj vagy a 2500 forintos havidíj ellenében év végéig megfelelő készülékkel korlátlan számú üzenet küldhető és az arra alkalmas készülékkel díjmentesen fogadható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 21:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.