Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Itthon elsőként a T-Mobile kínál Push to Talk szolgáltatást

Bodnár Ádám, 2005. augusztus 29. 15:49
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Magyarországon először a T-Mobile vezeti be a kereskedelmi Push to Talk szolgáltatást és év végéig kedvezményes díjakkal kínálja ügyfeleinek. A hatékony és gyors csoportkommunikációs megoldásra várhatón komoly igény mutatkozik, ezt jelzi, hogy a Fővárosi Vízművek a hazai nagyvállalatok közül elsőként már szerződést is kötött annak használatára.

[HWSW] Magyarországon először a T-Mobile vezeti be a kereskedelmi Push to Talk szolgáltatást és év végéig kedvezményes díjakkal kínálja ügyfeleinek. A hatékony és gyors csoportkommunikációs megoldásra várhatón komoly igény mutatkozik, ezt jelzi, hogy a Fővárosi Vízművek a hazai nagyvállalatok közül elsőként már szerződést is kötött annak használatára.

A Push To Talk a mobilhálózatok fejlett adatátviteli képességeinek köszönhetően távolsági korlátok nélkül teszi lehetővé az adó-vevőhöz hasonló beszédváltást. Elegendő a készüléken megnyomni a "PTT gombot" a legfeljebb 30 másodperces beszéd a T-Mobile hálózatán keresztül gyorsan eljut a csoport tagjaihoz vagy egy kiválasztott tagjához. A beszédváltás során az adó-vevőkhöz hasonlóan a címzett rögtön hallhatja az elmondottakat, nem szükséges a klasszikus hanghíváshoz hasonlóan felvennie a telefont.

A T-Mobile csoport műszaki hátterére és a Nokia megoldására támaszkodó PTT szolgáltatást a T-Mobile szeptember 20-tól kereskedelmi szolgáltatásként - 2005. december 31-ig különleges kedvezménnyel - nyújtja előfizetőinek. A PTT a T Mobile GPRS/EDGE/3G hálózatán érhető el majd. A 400 forintos napidíj vagy a 2500 forintos havidíj ellenében év végéig megfelelő készülékkel korlátlan számú üzenet küldhető és az arra alkalmas készülékkel díjmentesen fogadható.